Latvijas Universitātes Itāļu valodas un kultūras studiju centrs šogad atsāk piedāvāt iepazīt itāļu kino visās tā izpausmēs - sākot ar klasiskā itāļu kino šedevriem, līdz pat mūsdienu aktuālākajām kino tendencēm! Itāļu kino vakari (kinoforums) notiks reizi nedēļā trešdienās no 21.novembra līdz 19.secembrim no plkst.18.00-21.00.

Latvijas Universitātes Itāļu valodas un kultūras studiju centrs šogad atsāk piedāvāt iepazīt itāļu kino visās tā izpausmēs - sākot ar klasiskā itāļu kino šedevriem, līdz pat mūsdienu aktuālākajām kino tendencēm! Itāļu kino vakari (kinoforums) notiks reizi nedēļā trešdienās no 21.novembra līdz 19.secembrim. Tajos var pulcēties visi, kas sevī jūt saikni ar Itāliju, vēlas caur kinomākslu iepazīt tās kultūras daudzveidību un izpausmes formas vai satikt līdzīgi domājošus cilvēkus.

Tā ir arī lieliska iespēja pilnveidot savas itāļu valodas zināšanas, jo filmas tiek demonstrētas oriģinālvalodā ar subtitriem itāļu valodā. Pēc filmas ikviens tiek aicināts piedalīties diskusijā par filmas saturu un valodas lietojumu.

Aktuālākā informācija par filmām tiks regulāri papildināta. Filmu vakari tiek plānoti LU Humanitāro zinātņu fakultātē, Visvalža ielā 4a, trešdienās no plkst.18.00 - 21.00, 402. telpā.

Ja esi ieinteresēts, tad gaidi papildus informāciju un pievienojies! Mēs Tevi gaidīsim!

Dalīties