Svētdien, 9. decembrī, noslēdzās ikgadējais “Latvijas Telpu orientēšanās kauss”, pēdējā posmā orientējoties Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes gaiteņos un telpās.

Sacensību seriāls, kā ierasts, notika sešos posmos sešās sabiedrībā labi pazīstamās ēkās, no kurām četrās orientēšanās sacensības vēl līdz šim nebija rīkotas. Orientēšanās sacensības sākās 28. oktobrī, pirmo posmu aizvadot leģendārajā Sarkandaugavas rūpnīcā “Provodņik”, bet beidzās 9. decembrī, kad norisinājās pēdējais, sestais posms Latvijas universitātes telpās. Pēc pēdējā posma tika apbalvoti kopvērtējuma uzvarētāji dažādās grupās, no kurām viena sastāvēja tikai no Latvijas Universitātes studentiem. Šīs grupas laureāti saņēma vērtīgas balvas, kuras bija sarūpējis Latvijas Universitātes Sporta centrs.

Starp vīriešiem LU studentu grupā 3. vietu ieguva Toms Straume, 2. vietu Arnolds Mikāns, bet uzvaru izcīnīja Kristaps Bruners, savukārt starp meitenēm uz pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Iveta Kraze, uz vidējā Klinta Gaisa, bet uzvaras laurus plūca Arta Linde.

Apsveicam uzvarētājus un aicinām piedalīties arī nākamgad!

Dalīties