LU Radio NABA ar svinīgu programmu ēterā 1. decembrī atklās 12. dzimšanas dienas nedēļu. Deviņas apsveikuma koncertprogrammas radio studijā, īpaši viesi un Radio NABA” instruktori piepildīs svētku ēteru interneta vietnē naba.lv un mobilajās lietotnēs.

Virzoties uz to, ka NABA 2015. gadā atkal atgriezīsies pastāvīgā 24 st. režīmā FM viļņos kā Latvijas radio 6. kanāls, klausītājiem nodrošinot iespēju plašāku horizontu atklāšanā mūzikā, dzejā, mākslā, zinātnē, kino, teātra un citās jomās, tādejādi izejot laukā no šaurajiem popkultūras rāmjiem, tiek atzīmēta jau 12. programmas gadadiena.

No plkst. 10.00 naba.lv/raida studijā viesosies un ar Radio NABA instruktoriem runās LU rektors prof. Mārcis Auziņš, Latvijas Radio vadītājs Jānis Siksnis, kā arī Nacionālās Elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes pārstāvis Dainis Mjartāns. Programma pirmdien, 1.decembrī: 10:30    M.Auziņš. Aktuālā intervija
11:00    J.Siksnis. Aktuālā intervija
11:30    D.Mjartāns. Aktuālā intervija
12:00    DJ Krankenwagen. Aktuālā intervija
13:00    Marta Migla. Recovers/ Ej apskrieties
14:00    Zāle. Recovers/ Ej apskrieties
15:00    Dr. Klisicka laboratorija. Zinātnes vārdā/ Pop Top
16:00    Helēna. Zinātnes vārdā/ Pop Top
17:00    Frontline. Rakumi/Pop Top/ Anotācija
18:00    Hipstokrātija. Rakumi/Pop Top/ Anotācija
19:00    Martas asinis. Bronhīts     
20:00    Apziņas parazīti. Bronhīts     
21:00    AKE. Adata     
                     
22:00    Plastalīns     
23:00    Skaņu mežs     
00:00    Rasols     
1:00      Nakts Disco     Sākot no plkst. 13.00 būs dzirdami dzīvās mūzikas koncerti no Radio NABA studijas. Šogad ilggadējo muzikālo tradīciju dzimšanas dienas ēteru pieskandinās aktuālas mūzikas grupas un mākslinieki  -“DJ Krankenwagen”, “Marta migla”, “Zāle”, “Dr.Klisicka laboratorija”, Helēna Kozlova, “Frontline”, “Hipstokrātija”, “Martas asinis”, “Apziņas parazīti”, AKE. Paralēli koncertiem gaidāmas sarunas ar viesiem un būs dzirdami arī iepriekšējo gadu dzimšanas dienu svinību koncertieraksti. Visa koncertprogramma būs skatāma arī videotiešraidē naba.lv portālā. Piektdien, 5. decembrī, dzimšanas dienas svinības turpināsies radio klubā NABAKLAB, kur ar koncertprogrammām viesus priecēs “Baložu pilni pagalmi”, “Čipsis un Dullais kopā Big Band” un “Hipstokrātija”, bet Radio NABA instruktori būs sarūpējuši īpašus muzikālus pārsteigumus. Dzimšanas dienas viesiem un kluba apmeklētājiem no 5. decembra būs iespēja apskatīt NABA fotokonkursa izstādi “3x4”. Uz svinībām gaidīti visi NABAs draugi, klausītāji un atbalstītāji!  

Dalīties