Arī 2016. gadā Karjeras iespēju dienas (KID) pasākumi plānoti rudenī. KID pasākumu norisei izvēlēts oktobris, jo šajā laikā studenti ir tikko iepazinuši savu studiju plānojumu, taču vēl nav devušies praksē. Gan darba devējiem, gan studējošajiem tas ir īstais laiks, kurā plānot, veidot un attīstīt sadarbības iespējas.

Nākamajā Karjeras iespēju dienā tiks turpināta iesāktā tradīcija  - karjeras izstāde ar dažādu uzņēmumu piedalīšanos būs centrālais KID pasākums. Sākot plānot pasākumu, uzņēmumiem tiks nosūtīts dalības aicinājums  ar pieteikuma anketu. Pieteikuma anketa jau ir pieejama lejupielādei www.kid.lu.lv/kid2015darbadevejiem/.

Elektroniskais katalogs ar visiem KID 2015 dalībniekiem būs pieejams līdz 12.oktobrim, jo KID 2016 tiks publicēts jaunais katalogs. Arī 2016.gada Karjeras iespēju dienā tiks izdots ikgadējais katalogs “Karjeras ceļvedis”. “Karjeras ceļvedis” kalpo par noderīgu karjeras veidošanas resursu studentiem, absolventiem, taču darba devējiem katalogs dod iespēju reklamēt un pieteikt savu uzņēmumu. 2015.gada izdevums ir vēl pieejams Karjeras centrā, kā arī elektroniski www.kid.lu.lv/karjerascelvedis2015/.

Karjeras iespēju dienas 2016 programmā tiek plānotas arī dažas būtiskas izmaiņas, kas būs vērojamas noteiktu pasākumu formātā, taču par tām organizatori ziņos plānošanas gaitā.

Visus interesentus aicinām sekot informācijai www.kid.lu.lv, kā arī Facebook www.facebook.com/LUKarjerasIespejuDiena/.

Dalīties