Kādas leģendas un mīti klīst Latvijas Universitātes gaiteņos? Cik no tā ir patiesība un cik mītu? Kādas ir LU fakultāšu "urbānās" leģendas? Uz šiem jautājumiem atbildes noskaidrosim 4.novembrī, plkst. 16.00 LU radio NABA raidījumā “Studenta pietura”.

Šodien uzzināsim kā radusies leģenda par Latvijas Universitātes galvenās ēkas kāpnēm, kādus noslēpumus glabā Latvijas Universitātes karceris? Šīs un citas leģendas Raidījuma pirmajā daļā atklās Latvijas Universitātes Vēstures muzeja vadītāja Aija Fedorova. Savukārt otrajā daļā noskaidrosim kādas "urbānās" leģendas klīst Latvijas Universitātes fakultāšu gaiteņos un ko par tām domā paši studenti. Tāpat baumo, ka raidījumu „Studenta pietura” papildinājuši četri interesanti un azartiski jaunieši – Madara, Lauma, Zane un Ingus. Tāpēc šīs nedēļas raidījumu veltīsim ne tikai dažādu leģendu un fakultāšu stereotipu aplūkošanai, bet arī jauno ētera balsu iepazīšanai.

 

 

 

 

„Studenta pietura” ir studentu raidījums studentiem, kas skan ik pirmdienu LU Radio NABA ēterā plkst. 16.00 – 17.00. „Studentiski par studentisko”. Studentiem esošajiem, bijušajiem un topošajiem, kas nav vienaldzīgi pret notiekošo fakultātē, augstskolā un valstī. Raidījuma aktualitātēm sekot var līdzi Twitter vietnē @StudentaPietura un portālā www.naba.lv. Ieteikumiem, jautājumiem studijas viesiem un saziņai ar mums var izmantot pietura@radionaba.lv.

 

Dalīties