Ja, esi aktīva, radoša, par sevi pārliecināta, komandas spēlētāja, uz tevi var paļauties izšķirošā brīdī, vari savienot mācības, treniņus un regulāras uzstāšanās – nāc un piesakies par Latvijas Universitātes Karsēju komandas dalībnieci!

Ja, tieši tu vēlies pretendēt uz iekļūšanu Latvijas Universitātes Karsējmeiteņu komandā un pārstāvēt Latvijas Universitāti Latvijā un ārpus tās, tad mēs tevi gaidām uz visiem komandas atvērtajiem treniņiem: 02.09. (otrdiena) plkst.19:00
04.09. (ceturtdiena) plkst. 19:00
06.09. (sestdiena) plkst. 11:00
09.09.(otrdiena) plkst.19:00 NOLIKUMS Konkursam jāiesniedz šādas ziņas:
  1. Studenta vārds, uzvārds, fakultāte, apliecības nr. e – pasts, telefona nr.;
  2. Deju pieredzes CV;
  3. Motivācijas vēstule.
Konkursam jāsagatavo:
  1. Atlases dalībniecēm jāsagatavo 1 min. gara deja – brīvs stils. Pēc dalībnieces ieskatiem dejā var iekļaut akrobātiskus, šova elementus u.c. (Šī būs tā deja, kas raksturos tevi un parādīs - ko tu proti).
  2. Dalībnieki tiek vērtēti pēc šādiem kritērijiem:
    • mūzikas atbilstība - dejai, kustībām;
    • ritma izjūta;
    • artistiskums (spēja uzmundrināt skatītājus);
    • radošums (izdoma);
    • koptēls (tērps).
    • iepriekšējā deju pieredze tiks ņemta vērā.
  3. Mūzika jāiesniedz ierakstīta atsevišķā diskā un flash atmiņu kartē, kā arī nosūti savu izvēlēto dziesmu iepriekšējā dienā uz norādīto e pastu www.bk.lu.lv.
  4. Konkursa dalības kārtas Nr. tiks izlozēts atlases dienā.
  5. Atlases dienā sava dalība jāpiesaka 1h pirms konkursa sākuma. Ja, nepaguvi ierasties uz atvērtajiem treniņiem, arī tad mēs gaidām Tavu pieteikumu!
  6. Konkursu vērtēs kompetenta žūrija.
Karsējmeiteņu atlases konkurss notiks 11.09.2014. Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātes vingrošanas zālē, Aspazijas bulvārī 5. Konkursa sākums plkst. 19:00, dalībnieku reģistrācija no 18:00. Savu pieteikuma vēstuli un CV sūti uz e pastu ineta.miskuna@lu.lv 

  

 

          

Share