Šodien, 19. oktobrī, basketbola komanda “Latvijas Universitāte” tikās ar Jūrmala Betsafe komandu un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 53:91 (13:25, 9:33, 12:12, 19:21). Rezultatīvākie spēlētāji Rendijs Feikners 11 punkti un 5 rezultatīvas piespēles, kamēr Artim Arnītim 9 punkti un 5 atlēkušās bumbas.

Spēles rezultātu atklāja Latvijas Universitātes basketbolisti, kad precīzs no groza apakšas bija Jānis Gertners – 2:0. Mirkli vēlāk pārsvaru dubultoja Renārs Birkāns, panākot 4:0. Jūrmalnieki atbildēja ar deviņu punktu izrāvienu, panākot jau 9:4 savā labā, tomēr uzreiz precīzs bija Artis Arnītis savā pirmajā metienā, gūstot trīs punktus un samazinot deficītu līdz 7:9. Reinis Avotiņš aizsardzībā pārsteidza pretinieku un pārķēra bumbu, kas nozīmēja divus vieglus punktus, kuri tika gūti pēc danka – 9:11. Turpinājumā izrāvienu veica pretinieki, bet Reinis Avotiņš pievienoja vēl divus punktus – 11:16. Rendijs Feikners bija tas spēlētājs, kurš guva pēdējos punktus mūsējiem pirmajā ceturtdaļā, tai noslēdzoties ar rezultātu 13:25.

Otrajā ceturtdaļā studentiem vairākas kļūdas un Jūrmalas komanda turpināja savu izrāvienu, panākot jau 32:13 savā labā, pēc kā nekavējoties treneru korpuss pieprasīja minūtes pārtraukumu. Renārs Birkāns guva savu ceturto punktu, nedaudz pietuvojoties 15:35. Savus pirmos divus punktus spēlē guva Gustavs Kārlis Kampuss, kurš apspēlēja savu pretinieku – 17:39. Trīs minūtes līdz ceturtdaļas beigām, Jānis Gertners pievienoja vēl divus punktus (19:45), pēc tam Gustavs Kārlis Kampuss iemeta arī savu pirmo tālmetienu – 22:52. Ceturtdaļas beigās Renāram Birkānam saņemta ceturtā piezīme, pēc tam arī tehniskā piezīme un spēle beidzās ļoti priekšlaicīgi. Puslaika pārtraukumā mūsējie devās ar rezultātu 22:58.

Trešajā ceturtdaļā jūrmalnieki turpināja savu izrāvienu, kas trenerim lika uzreiz pieprasīt minūtes pārtraukumu, kas vainagojās ar precīzu Kārļa Žundas soda metienu (23:65). Pēc tam Artis Arnītis iemeta vēl divus soda metienus – 25:65. Pēc pretinieku diviem punktiem ar savu raidījumu grozā atbildēja Alberts Putāns (27:67) un pēc tam viņam pašam vēl divi punkti (29:67). Mūsējie trešajā ceturtdaļā turpināja gūt punktus no soda metiena līnijas, kur Kārlis Žunda iemeta vienu soda metienu un vēlāk Edvards Mežulis vēl divus soda metienus (32:69). Pēc spēlētām trīsdesmit minūtēm tablo rāda rezultātu 34:70.

Pēdējā ceturtdaļā pirmajās divās minūtēs punktus neguva neviena komanda, bet ceturtdaļas rezultātu atklāja  jūrmalnieki. Ceturtdaļas sākumā Reinis Avotiņš nopelnīja savu piekto piezīmi. Edvards Mežulis izcīnīja bumbu pie pretinieku groza un atklāja Latvijas Universitātes punktus – 36:74. Jānis Gertners iemeta savu metienu no groza apakšas (38:77). Pēc Kārļa Žundas piespēles Rendijs Feikners bija precīzs no tālmetiena līnijas, panākot 41:83. Četras minūtes līdz spēles beigām vēlreiz precīzs Rendijs Feikners, nedaudz sadeldējot starpību – 44:83, kā arī pēc tam veiksmīgs 2+1 caurgājiens (47:83). Artis Arnītis arī iemeta divus punktus (49:87) un vēlreiz apspēlējot pretinieku vēl divi punkti – 51:87. Spēle noslēdzās ar rezultātu 53:91.

BK “Latvijas Universitāte”: R. Feikners (11pt., 5rp.), A. Arnītis (9pt., 5ab.), J. Gertners (8pt.), E. Mežulis (6pt.), G. K. Kampuss (5pt.), R. Birkāns (4pt.), R. Avotiņs (4pt.), A. Putāns (4pt.), K. Žunda (2pt.), N. Salenieks, A. Dambenieks

Nākamo spēli Latvijas Universitātes komanda aizvadīs 26. oktobrī plkst. 20:00 pret BK “Ventspils” komandu Elektrum Olimpiskajā centrā.

 

                                                     Sponsori:      

                                                                                                                

                                              

                                                                                                 

                                                      Atbalstītāji:

 

                                                                                                                       

Dalīties