11.arpīlī, Elektrum Olimpiskajā centrā norisinājās šī mācību gada pēdējais LU volejbola nakts turnīrs.

Turnīram pieteikušās bija 5 komandas, visas komandas tika ieliktas vienā grupā, kur katra ar katru komandu izspēlēja 1 setu līdz 21 punktam, kā rezultātā katrai komandai tika garantētas vismaz 4 spēles šajā turnīrā.

Pēc apakšgrupu spēlēm tika izspēlēts “apakšiņu” konkurss, kur par sponsoru sarūpētajām balvām cīnījās gan sievietes, gan vīrieši. Lielajā finālā dāmām tikās Darja Panfilova ar savu komandas spēlētāju Viktoriju Zimetu no komandas “Fensijas un Zorgi”. Finālā spraigā cīņā līdz 3 punktiem uzvarēja Viktorija, arī iepriekšējā turnīrā viņa tika nepārspēta un  plūca uzvaras laurus apakšiņu konkursā. Kungiem finālā tikās “Fensijas un Zorgi” pārstāvis Jurijs Kosnarevičš, kurš arī iepriekšējā LU volejbola naktī bija šī konkursa finālā un diemžēl arī šoreiz Jurijam bija jāsamierinās ar otro vietu, jo viņu pārspēja Jurģis Dudelis no komandas “Biznesklase.”

Pēc “apakšiņu” konkursa uzvarētāju noskaidrošanas, tika dots starts izšķirošajām spēlēm par godalgotajām vietām. Spēlēs par vietām nepiedalījās komanda “Dažreiz sanāk, dažreiz nē”, jo pēc grupu turnīra šī komanda ierindojās 5.vietā.

Spēlē par 3.vietu tikās komandas “Jaunība” un “Prieka pēc”, kur uzvarētājs tika noskaidrots 2 setos. Šoreiz labāki bija komanda “Jaunība”, kuri mājās varēja vest LU Volejbola nakts turnīra BRONZU.

Nakts galvenajā spēlē par ZELTA medaļām tikās “Biznesklase”  un “Fensijas un Zorgi”. Uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešami 3 seti, kas liecināja par to, ka komandas bija līdzīgas, jāpiemin, ka komanda “Fensijas un Zorgi” spēlēja ar 2 meitenēm, ierastās 1 meitenes vietā uz laukuma. Fināla spēlē un visas nakts garumā nevienai komandai neizdevās uzvarēt komandu “Fensijas un Zorgi”, kuri attiecīgi ierindojās 1.vietā aiz sevis atstājot komandu “Biznesklase”.

LU Volejbola nakts medaļu ieguvēji:

1.vieta – Fensijas un Zorgi (Viktorija Zimeta, Darja Panfilova, Andris Karašovs, Jurijs Kosnarevičs)

2.vieta – Biznesklase (Ance Ozola, Jurģis Dudelis, Juris Jansons, Kārlis Strūve)

3.vieta – Jaunība (Īvaise Zaķe, Reinis Otto, Kaspars Lapiņš, Edgars Zemītis)

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos

Nākamais LU nakts turnīrs jau 26.aprīlī, kur par čempionu titulu cīnīsies florbolisti!

LU nakts turnīrus atbalsta: LU SSC, Smiltenes piens, Redbull, Venden.

Dalīties