Ceturtdien, 21. martā Latvijas Universitātes (LU) Bioloģijas fakultāte (BF) aicina topošos studentus uz Atvērto durvju dienu. Interesentiem būs iespēja uzzināt visu par studijām Bioloģijas fakultātē, kā arī iepazīties ar moderno studiju vidi mūsdienīgajā LU Akadēmiskā centra Dabas mājā.

Atvērto durvju diena  LU Bioloģijas fakultātē norisināsies 2019. gada 21. martā, ceturtdienā plkst. 11:00 LU Dabas mājas 702. auditorijā, Jelgavas ielā 1.

Ko studē biologi un kādēļ studēt Bioloģijas fakultātē pastāstīs Bioloģijas fakultātes dekāns asoc. profesors Didzis Elferts, kā arī paši studenti, savukārt pēc prezentācijas un interesentu jautājumiem fakultātes pārstāvju pavadībā būs iespēja iepazīt Dabas mājas auditorijas un laboratorijas.

Jau otro gadu dabaszinātņu fakultātes studiju interesentiem "atver durvis" vienā dienā - šogad - 21. martā. Dabaszinātņu fakultātes šobrīd koncentrētas jaunizveidotajā Latvijas Universitātes Akadēmiskajā centrā, kur jau 2015. gadā atklājot Dabas māju telpas piepildīja - Bioloģijas, Ķīmijas un Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes, bet nupat, 2019. gada janvārī, Akadēmisko centru papildinājusi modernā Zinātņu māja, kur turpmāk mitināsies Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultāte un Medicīnas fakultāte

Dabaszinātņu fakultāšu Atvērto durvju dienas 2019 PROGRAMMA:

11.00 Bioloģija | Jelgavas ielā 1, Dabas mājā, 702. auditorija.
12.00 Ģeogrāfija, ģeoloģija, vides zinātnes | Jelgavas ielā 1, Dabas mājā
13.00 Ķīmija, darba aizsardzība | Jelgavas ielā 1, Dabas mājā
14.00 Fizika, matemātika, optometrija / Jelgavas ielā 3, Zinātņu mājā

Plašāka informācija par Dabaszinātņu atvērto durvju dienu.

Dalīties