Ceturtdien, 28. februārī, slēpošanas un atpūtas parkā "Ozolkalns" norisināsies Latvijas Universitātes Sporta centra organizēts studentu un darbinieku atpūtas pasākums "Gadsimta kalns", kurā dalībniekiem būs iespēja aktīvi atpūsties uz kalna un piedalīties jautrās sacensībās.

Saistībā ar Latvijas Universitātes simtgades jubileju, LU Sporta centrs(LU SC), sadarbībā ar Latvijas Universitātes Studentu padomi, rīko aktīvas atpūtas pasākumu, kurā ir aicināti piedalīties visi Latvijas universitātes studenti un darbinieki. Pasākuma ietvaros visiem dalībniekiem būs iespēja 3 stundas izmantot kalnu un 4 cilvēku komandās piedalīties Red bull atbalstītā stafetē (piedalīšanās obligāta).

Dalībniekiem būs nodrošināta iespēja uz Ozolkalnu un atpakaļ braukt ar autobusu. Plkst. 16:15 izbraukšana no LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes, Aspazijas bulvārī 5. Reģistrācija Ozolkalnā sāksies 18:00.

Visus organizatoriskos izdevumus sedz LU Sporta centrs, bet katram dalībniekam ir iespēja izmantot spec. piedāvājumu, kurā ietilpst karsta tēja un zupa(tas jāsedz dalībniekam).

Pieteikums par dalību turnīrā jāaizpilda līdz 26. februāra plkst. 23:59 elektroniskajā pieteikuma anketā. Pieteikumā jānorāda savs vārds, uzvārds, studentu apliecības numurs, e-pasts, telefona numurs, kā arī jāatbild uz jautājumiem par inventāru un speciālo piedāvājumu.

Pieteikuma anketa

Nolikums

Dalīties