Latvijas Universitātē (LU) vēl ir iespēja pieteikties maģistra līmeņa studijām un jaunajā studiju gadā sākt apgūt augstvērtīgas zināšanas, ko sniedz pieredzes bagāti mācībspēki modernā studiju vidē. Studēt prestižā, modernā un nozīmīgiem pētījumiem bagātā daudznozaru Universitātē ir iespējams arī tepat Latvijā.

Ja vēlies paplašināt redzesloku, papildināt esošās zināšanas vai apgūt jaunu kvalifikāciju, tad aicinām pieteikties maģistra līmeņa studijām, aizpildot šo pieteikuma veidlapu augstākā līmeņa studijām, līdz 1. septembrim.

Pieteikties studijām arī iespējams klātienē fakultātē vai filiālē. Ar uzņemšanas un iestājpārbaudījumu grafikiem iespējams iepazīties šeit:

  1. Uzņemšanas grafiks fakultātēs
  2. Uzņemšanas grafiks filiālēs

Lai labāk iepazītu LU 13 fakultātes un visas maģistra līmeņa studiju programmas, aicinām iepazīties ar maģistra un profesionālo studiju programmu bukletu trīs veidos:

  1. Izšķirstot bukletu elektroniski;
  2. Atnākot uz Latvijas Universitāti Raiņa bulvārī 19 un saņemot to izdrukātā formātā;
  3. Saņemot bukletu savā dzīvesvietas adresē, aizpildot šo pieteikuma anketu (bukleta piegādes laiks var aizņemt 10 dienas).

Visu nepieciešamo informāciju par studiju iespējām un pieteikšanos iespējams uzzināt, iepazīstoties ar vispārējiem uzņemšanas noteikumiem, vai sazinoties ar LU Studentu servisa departamentu e-pastā studijas@lu.lv, vai zvanot uz 67034444, vai rakstot uz Whatsapp 24789066.

Izvēlies panākumus, studē Latvijas Universitātē!

Dalīties