Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas un inovāciju departaments

Jau šonedēļ startēs izstāde „Skola 2020”, kur tūkstošiem jauniešu pulcēs arī Latvijas Universitāte. Topošajiem studentiem un citiem zinātkārajiem LU eksperti pastāstīs par studiju iespējām Latvijas vadošajā universitātē, savukārt par izklaidi rūpēsies Radio NABA dīdžēji un Instagram personība Sindija Bokāne.

Trīs dienas – no 28. februāra līdz 1. martam – Latvijas Universitāte piedāvās plašu informatīvo klāstu par studijām un karjeras iespējām, ko nodrošinās visu 13 fakultāšu pasniedzēji un studenti, reģionālo filiāļu un LU koledžu pārstāvji. Tā būs lieliska iespēja klātienē uzdot sev visus interesējošos jautājumus par konkrētām studiju programmām un citām aktualitātēm, kas ir nozīmīgas topošajam studentam. Esam pārliecināti, ka tas dos iespēju uzzināt arī ko jaunu! Tāpat šogad vidusskolēniem būs iespēja uzzināt vairāk arī par stipendijām, sporta piedāvājumu, studentu pašpārvaldes aktivitātēm, iespējām iesaistīties LU biznesa inkubatorā un daudz ko citu, kas gaidāmo studiju laiku padarīs par neaizmirstamu dzīves posmu!

LU izstādes stendā šogad gaidāms jaunums – visas trīs dienas apmeklētājus uzrunās Sindija Bokāne – LU absolvente, blogere un Instagram personība. Sindija piedāvās piedalīties LU sociālo tīklu satura veidošanā, sniegs padomus savu kontu pārvaldīšanā, kā arī vadīs veiksmīgu fotogrāfiju meistarklasi un dažādus interesantus konkursus. Tāpat apmeklētājus izklaidēs Radio NABA dīdžeji – 95.8 FM viļņos, www.naba.lv, mobilajās lietotnēs un klātienē būs klausāmas intervijas ar dažādu nozaru ekspertiem par aktuālām tēmām un patīkama mūzika visas dienas garumā.

Arī šogad LU stenda aktīvajā zonā izstādes apmeklētāji varēs piesēst pufos un izbaudīt nesteidzīgu atmosfēru, izmantot mobilo ierīču uzlādes iespējas, reizē aizpildīt personības testu, kas iedrošinās izvēlēties atbilstošāko studiju virzienu un saņemt pārsteiguma dāvanas. Tāpat apmeklētāji varēs uzņemt momentfoto, ko saglabāt atmiņām no izstādes.

Izstādes laikā LU Akadēmiskā centra Dabas mājā un Zinātņu mājā pēc iepriekšējas pieteikšanās un sastādīta grafika notiks grupu ekskursijas, kurās esošie studenti-gidi dos iespēju gūt priekštatus un informāciju par kādu no studiju un pētniecības ēkām, dodot iespēju apmeklēt arī modernās laboratorijas un atbildēt uz interesentu jautājumiem.

Tiekamies Latvijas Universitātes stendā izstādē „Skola 2020”!

Dalīties