Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas un inovāciju departaments

Šogad Latvijas Universitāte savā simtgadē izgatavojusi divus plānotājus dažādos dizainos – klasiski zilo ar LU simtgades simbolu un drosmīgi krāsaino radošam domu lidojumam.

Atverot plānotāju, tā kreisajā pusē ir kalendārs ar svinamām vārda dienām un iespēju pierakstīt dienas notikumus un uzdevumus, savukārt labajā pusē ir plaša vieta piezīmēm, radošām izpausmēm, zīmējumiem.

Plānotājs ir lieliski piemērots studentiem, jo tajā atzīmēti būtiskākie notikumi studiju gadā, piemēram, reģistrācijas nedēļa, sesijas laiks, brīvdienas, kā arī gaidāmie Latvijas Universitātes simtgades notikumi.

Tāpat plānotājā var atrast svarīgākos faktus par LU vēsturi, fakultāšu adreses, iespējas līdzdarboties kultūras un mākslas kolektīvos, sporta nodarbībās un LU Studentu padomē. Plānotāja beigās savukārt apkopota informācija, kur vērsties, lai saņemtu palīdzību studiju procesā vai karjeras izvēlē.

LU jaunos plānotājus 2019./2020. studiju gadam iespējams iegādāties LU Informācijas centrā, Raiņa bulvārī 19, kā arī Akadēmiskā centra Dabas mājas bibliotēkā 1. stāvā. Tā cena ir 6,55 eiro.

Dalīties