Līdz pat augusta beigām turpinās pieteikšanās studijām Latvijas Universitātē (LU) gan bakalaura līmeņa, gan maģistra līmeņa studiju programmās, turklāt ir pieejamas gan budžeta, gan maksas studiju vietas.

Pieteikties studijām iespējams gan LU fakultātēs, gan arī astoņās reģionālajās filiālēs. Uzņemšana turpinās trīs koledžas līmeņa studiju programmās, 41 bakalaura līmeņa studiju programmā un 50 maģistra līmeņa studiju programmās.

Aicinām izpētīt pieejamās studiju vietas un pieteikšanās kārtību LU mājaslapā.

Dokumentu iesniegšana uzņemšanas turpināšanā ir decentralizēta. Tas nozīmē, ka informācija par pieteikšanos un iestājeksāmenu kārtošanas laikiem katrai fakultātei un filiālei atšķiras. Reflektantiem, kuri jau iepriekš vienotajā uzņemšanā pieteikušies studijām, nav jāmaksā reģistrācijas maksa, vien jāuzrāda pieteikuma apliecinājums no informatīvās sistēmas.

Studentu pamatuzņemšana Latvijas Universitātē noslēdzās 19. jūlijā. Pēc tās LU studiju programmās reģistrējušies 2842 reflektanti bakalaura līmeņa studijās un 1093 reflektanti maģistra līmeņa studijās. Pēc pieteikumu skaita uz budžeta vietām starp populārākajām bakalaura studiju programmām 1. vietā ierindojas Datorzinātnes, 2. vietā – Tiesību zinātne, bet 3. vietā – Psiholoģija, savukārt maģistrantūrā 1. vietā ir Tiesību zinātne, 2. vietā – Vadības zinības, 3. vietā – Datorzinātnes.

Savukārt no 12. līdz 16. augustam notiek pieteikumu iesniegšana doktorantūras studijām LU.

Dalīties

Saistītais saturs

Nenokavē iespēju pieteikties studijām Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē!
16.08.2019.

Nenokavē iespēju pieteikties studijām Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē!

12. augustā sākas pieteikšanās studijām doktorantūrā
09.08.2019.

12. augustā sākas pieteikšanās studijām doktorantūrā