Latvijas Universitātes Sporta spēles plānotas 2019.gada 7.jūnijā. Spēļu sākums plkst, 12:00, dalībnieku ierašanās pasākuma vietā un reģistrēšanās no plkst 11:00. Norises vieta ir Latvijas Universitātes atpūtas un konferenču komplekss „Ratnieki” (Līgatnes pagasts, Līgatnes novads). Pieteikuma anketa jāiesniedz, elektroniski nosūtot uz e-pasta adresi sports@lu.lv līdz 31.05.2019.

Sporta spēļu mērķis ir popularizēt sportu un veselīgu dzīvesveidu Latvijas Universitātes darbinieku vidū, iesaistīt iespējami vairāk darbinieku veselību veicinošās aktivitātēs, pievērst uzmanību veselīgam dzīvesveidam un rosināt atteikties no kaitīgiem ieradumiem, kā arī veidot kontaktus un draudzīgas attiecības starp dažādu Latvijas Universitātes struktūrvienību darbiniekiem.

Šogad sacensību programmā iekļautas sekojošas disciplīnas – ielu basketbols, minifutbols ar lielo bumbu, volejbols, krokets, orientēšanās, Elviss, plostošana, ziepes, Zvaigžņu kari, dambrete, triatlons, jautrības stafete, vienmēr JĀ, lielā stafete, kapteiņu cīņas, riču raču, kazino.

Sporta spēles paredzētas visiem Latvijas Universitātes un ar to saistīto organizāciju darbiniekiem, t.sk. institūti, fakultātes, citas LU struktūrvienības, biedrības, fondi u.c., kā arī darbinieku ģimenes locekļiem. Ikviens dalībnieks atradīs sev piemērotu disciplīnu, jo aktivitātes ir paredzētas ikvienam fiziskās sagatavotības līmenim. Tāpat visas dienas garumā būs paredzētas aktivitātes arī bērniem.

 

Izveido savu komandu un piesakies sporta spēlēm!

 

Nolikums

Pieteikums

Sīkāka informācija par sporta spēlēm, rakstot uz e-pastu: sports@lu.lv

Gaidīsim pieteikumus!

 

Share