Tallinas Universitātes rektors Tīts Lands un Latvijas Universitātes rektors Indriķis Muižnieks vizītē Latvijas Universitātē 2018. gada decembrī. Foto: Toms Grīnbergs

30. aprīlī Latvijas Universitātes (LU) rektors Indriķis Muižnieks dosies vizītē uz Igauniju, lai tiktos ar Tallinas universitātes rektoru Tītu Landu (Tiit Land) un piedalīsies Baltijas - Vācijas augstskolu biroja kuratorijas sēdē.

LU ir izveidojusies draudzība ar Tallinas universitāti, un rektors I. Muižnieks ar Tallinas universitātes rektoru T. Landu pārrunās projektu aktualitātes farmācijas jomā.

Baltijas – Vācijas augstskolu biroja kuratorijas sēdē plānots izskatīt tādus jautājumus, kā - Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja 2019. gada projektu konkursa 2. kārtā iesniegto projektu apstiprināšanu, 2020. gada projektu konkursa apspriešanu, tāpat tiks sniegts Baltijas-Vācijas Augstskolu biroja 2018. gada ziņojums par paveikto, kā arī apspriedīs 2019. gada rudens pasākumu programmu. Tāpat tiks apspriests jauns sadarbības līgums starp LU, Rīgas Tehnisko universitāti, Vācijas Akadēmisko Apmaiņas dienestu (DAAD) un Mēklenburgas Priekšpomerāniju.

Share