Students and staff
University of Latvia
  • CONFERENCE
    • LU.LV
    • Jaunumi
    • Par projektu
      • Ekstrakcija un ekstraktvielu izpēte
      • Ekstraktvielu farmakoloģiskais raksturojums
      • Jauna produkta sastāva izstrāde
    • Projekta rezultāti
    • Fotogalerija
    • Resursi
    • Zinātniskā grupa
    • Mūsu Partneris
    • Kontakti
    • Jaunumi
    • Par projektu

      • Ekstrakcija un ekstraktvielu izpēte
      • Ekstraktvielu farmakoloģiskais raksturojums
      • Jauna produkta sastāva izstrāde
    • Projekta rezultāti
    • Fotogalerija
    • Resursi
    • Zinātniskā grupa
    • Mūsu Partneris
    • Kontakti
    •  
    • Students and staff
    •  
    • CONFERENCE
      • LU.LV
    • Sākums
    • Home
    • Izvēlne nr. 1
    • FOODBALT2017

    FOODBALT2017

    11th Baltic Conference on Food Science and Technology "FOODBALT 2017"

    Programme Abstract Book of 11th Baltic Conference on Food Science and Technology “Food science and technology in a changing world” FOODBALT 2017 Conference. Jelgava, LLU, 2017, 140 pages ISSN 2501-0190     Berry press residues as a valuable source of polyphenolics: extraction optimisation and analysis (Maris Klavins, Agnese Kukela, Linards Klavins, Jorens Kviesis)    
      University of Latvia
      Ranked badge
      THE badge
      © 2025 University of Latvia. All rights reserved.
      Cookies