Eiropas čempionātā telpās 60 metru sprinta distancē priekšskrējienā sportiste sasniedza 7.39 sekundes, kas ļāva iekļūt starp 24 pusfinālistēm. Pusfinālā Sindijai izdevās uzrādīt laiku - 7.42 sekundes, kas gan nedeva iespēju startēt finālā. Kopvērtējumā izcīnīta 22. vieta.

Pēc veiksmīgā starta Sindija sniedza komentāru par savu dalību Eiropas čempionātā telpās. 

Vai esi apmierināta ar savu sniegumu Eiropas čempionātā?

Savā ziņā esmu apmierināta, jo Eiropas čempionātā telpās startēju otro reizi dzīvē un pat tiku pusfinālā, kas manā pirmajā Eiropas čempionātā neizdevās. Respektīvi esmu tikusi vienu soli tālāk, tas priecē, jo zinu, ka es progresēju. Protams, gribējās nedaudz ātrāk noskriet, bet ne visu, ko grib var dabūt.

Kādi bija apstākļi Eiropas čempionātā - dzīvošana, treniņi utt.?

Jāsaka godīgi, ka apstākļi bija ideāli, sacensību manēža bija iespaidīga un tur noteikti varēja izskriet labu rezultātu, bet šoreiz laikam ķermenis pievīla un iespējams pie tā bija vainīga garā ziemas sezona. Es baigi nebēdājos, jo noteikti varu paņemt pieredzi no šīm sacensībām.

Kādi ir tuvākie treniņu, sacensību plāni?

Ziemas sezona vienmēr man palīdz labāk sagatavoties vasaras sezonai, jo kā jau zināms treniņu iespējas Latvijā ziemā ir diezgan ierobežotas, tādējādi sacensības palīdz izdarīt to, ko varbūt nav iespējams izdarīt treniņos Latvijas apstākļos. Es noteikti skatos ļoti pozitīvi uz vasaras sezonu un gaidāmo U23 Eiropas čempionātu. Tagad maza atpūta un jau šī paša mēneša beigās jādodas uz treniņnometni un jāsāk mērķtiecīgi gatavoties vasaras sezonai.

 

Dalīties