19. februārī, plkst. 10.30, Latvijas Universitātē (LU) Sociālo zinātņu fakultātē, 210. auditorijā notiks Latvijas Republikas ārkārtējās un pilnvarotās vēstnieces Lielbritānijas un Ziemeļīrijas Apvienotajā Karalistē Baibas Bražes vieslekcija „BREXIT: sekas Latvijai un Eiropai”. Lekciju apmeklēt aicināti visi interesenti.

Baibai Bražei ir vērā ņemama kā diplomātiskā pieredze, tā arī akadēmiskā izglītība. Turklāt daļa no tās iegūta tieši Sociālo zinātņu fakultātē. Ārlietu ministrijā viņa uzsāka darbu 1993. gadā. Baiba Braže ieņēmusi virkni nozīmīgu amatu Ārlietu dienestā, tai skaitā bijusi Humanitāro jautājumu nodaļas vadītāja, 1. Politiskā departamenta direktore, Latvijas vēstniece Nīderlandes Karalistē, pastāvīgā pārstāve Ķīmisko ieroču aizliegšanas organizācijā un Drošības politikas un starptautisko organizāciju direkcijas vadītāja. Baiba Braže ir bijusi arī Ministru prezidenta padomniece ārpolitikas jautājumos, komunikācijas direkcijas vadītāja un nerezidējošā Latvijas vēstniece Indonēzijas Republikā.

 LU SZF Politikas zinātnes nodaļas vadītāja Iveta Reinholde uzsver: „Esam gandarīti, ka nostiprinās sadarbība starp Latvijas Republikas Ārlietu ministriju un LU Politikas zinātnes nodaļu, kas paver plašas iespējas mijiedarbībai izglītības, pētniecības un prakses jomās”.

Dalīties