26. janvārī "Latvijas Universitāte/BS Rīga" komanda devās uz Ventspili, lai aizvadītu Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas spēli pret basketbola komandu "Ventspils Augstskola". Kurzemnieki savā laukumā spītīgi nevēlējas atdot uzvaru rīdziniekiem, tomēr otrās ceturtaļas gūto punktu pārsvars (20:30) sniedza atspērienu, lai gūtu uzvaru arī visā spēlē ar rezultātu 92:70.

Lai arī "Latvijas Universitāte/BS Rīga" komanda aizvadīja maču ventspilnieku laukumā, tomēr spēja vadīt to sev par labu. Kopumā četras reizes visas spēles laikā bija neizšķirts rezultāts, tomēr ventspilnieki lielāko punktu pārsvaru (+3) sev par labu spēja iegūt tikai otrajā ceturtdaļā pie rezultāta 24:27, atlikušajos spēles ceturkšņos atzīstot "Latvijas Universitāte/BS Rīga" komandas pārsvaru.  Noslēdzošajās spēles 10 minūtēs mājinieki centās ar visiem spēkiem samazināt rezultāta starpību, izmantojot situāciju, ka viesu metienu precizitāte pasliktinājās, tomēr zaudētos punktus vairs nebija iespējams atgūt un spēle noslēdzās ar rīdzinieku uzvaru ar rezultātu 92:70.

Pirmo spēli pēc neliela pārtraukuma laukumā devās "Latvijas Universitāte/BS Rīga" komandas kapteinis Everts Ramza.  Kopumā šajā spēlē Everts Ramza guva 13 punktus, savāca četras atlēkušās bumbas, izpildīja 5 rezultatīvas piespēles un realizēja divus no trim tālmetieniem.  Rezultatīvākais spēlētājs šajā spēlē bija Alberts Putāns, kurš kopumā guva 19 punktus. Ieguldījumu uzvarā ar 15 un 14 punktiem deva attiecīgi Gustavs Kārlis Kampuss un Ričards Mugurēvičs.

BK “Ventspils Augstskola” – Latvijas Universitāte/BS Rīga 78:93 (24:24;20:30;11:16;23:22).

Latvijas Universitāte/BS Rīga – Alberts Putāns (19p.), Gustavs Kārlis Kampuss (15p.), Ričards Mugurēvičs (14p.), Everts Ramza (13p.), Teodors Bergmanis (9p.) Mārtiņš Sīlis (6p.), Kārlis Kaugars (6p.), Roberts Bērze (6p.), Aivars Dambis (4p.), Kārlis Bodrovs

Dalīties