26. janvārī LU studentu Biznesa inkubators piedāvā visiem interesentiem noklausīties vienu no Latvijas pieredzējošākajiem un veiksmīgākajiem uzņēmējiem - SIA Latvijas Mobilais telefons prezidentu un valdes priekšsēdētāju Juri Bindi.

Savā lekcijā Latvijas lielākā telekomunikācijas uzņēmuma vadītājs pastāstīs, kāpēc bizness šodien nav tas pats bizness, kas bija vakar, viesīs skaidrību par to, kā veidot stratēģiju un taktiku mainīgajos biznesa apstākļos, kā arī atklās, kādas ir biznesu "nogalinošas" kļūdas un, pats galvenais, kā no tām izvairīties. Lekcija notiks 26. janvārī plkst. 18:00 LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē, E. Vasermaņa piemiņas auditorijā (225. aud.) – 2. stāvā, pretī LU studentu Biznesa inkubatora telpām.
Dalība lekcijā ir bez maksas, piesakoties līdz 25. janvārim šeit: ej.uz/JBinde_Lekcija Juris Binde ir ieguvis Ekonomikas doktora grādu Latvijas Universitātē, ir Vidzemes Augstskolas asociētais profesors. Ir apguvis Inženiera konstruktora profesiju (Dipl.ing., Mg.sc.ing.) Rīgas Politehniskajā institūtā. Studējis Kolumbijas Universitātaes Augstākajā biznesa skolā (Columbia University, Graduate School of Business), kā arī Zviedrijas Menedžmenta institūtā (Swedish Institute of Management). No 1978. līdz 1991. gadam strādājis rūpnīcā VEF: bijis inženieris konstruktors, vadošais konstruktors, VEF zinātniskās pētniecības institūta Sistēmu analīzes grupas vadītājs, ZPI VEF galvenais tehnologs.
1992. gadā kļuvis par SIA Latvijas Mobilais telefons ģenerāldirektoru.   SIA Latvijas Mobilais telefons ir Latvijas mobilo sakaru operators, kas dibināts 1992. gadā, kļūstot par pirmo šādu pakalpojumu sniedzēju valstī. 2016. gadā žurnāla «European Communications» un zīmolu vērtēšanas kompānijas «Brand Finance» veidotajā 100 Eiropas vērtīgāko telekomunikāciju zīmolu topā «Most Valuable Telecom Brands 2016» LMT ierindots 79. vietā ar zīmola vērtību 86 miljoni ASV dolāru (77 miljoni eiro). Avots: financenet.tvnet.lv/zinas/600271-lmt_iekluvis_100_eiropas_vertigako_telekomunikaciju_zimolu_vidu

Dalīties