Plakāta autors - Ļevs Rusilo, LU PPMF profesionālā bakalaura studiju programmas "Kulturoloģijas un sociālo zinību skolotājs" 4.kursa students

Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes mākslas galerijā "Baseins" (Jūrmalas gatve 76, Rīga) 13. martā tika atklāta studenta Ļeva Rusilo personālizstāde "Koncerts". Ļ. Rusilo personības daudzpusīgās radošās izpausmes dzejā un grafikā būs skatāmas līdz 30. martam.

Ļevs Rusilo savā radošajā būtībā ir mūžīgais meklētājs. Savos grafikas darbos, kas pārvēršas par lieliem meklējumiem, Ļevs cenšas ietvert vai visu sev tuvo pasauli, atrast tās centru un neaizmirst arī par tālākiem un plašākiem – neatklātiem nostūriem. Mūzikas netveramās matērijas Ļevs vēlas izteikt un radīt tēlā ne vien ar līniju lokano ņirbošo ritmu, bet pat ar vārdiem, kas neviļus pavada kādu rīta cēliena vai nakts melnuma noķertu melodiju vai dzejas rindu. Lai noķertu daudzās auļojošās domas, nepietiek ar mūziku, tādēļ Ļevs izmanto dzeju un eksperimentālu, galvenokārt, melnbaltu grafikas valodu. Ļeva Rusilo humorpilnie, atraktīvie atradumi skatāmi šajā viņa pirmajā personālizstādē "Koncerts".

FOTOGALERIJA: Ļeva Rusilo personāizstādes "Koncerts" atklāšana (16.03.2017)

Visi laipni lūgti apmeklēt izstādi!

Dalīties