Savu otro sezonu Dubultamatieru līgas (DAL) Elites grupā ar neveiksmi sākusi Latvijas Universitātes otrā komanda.

Savu otro sezonu Dubultamatieru līgas (DAL) Elites grupā ar neveiksmi sākusi Latvijas Universitātes otrā komanda. Spēle norisinājās Āgenskalnā pret "CAO.LV", kuru pērn izdevās pieveikt abās spēlēs. Līdz pat trešās ceturtdaļas sākumam LU atradās vadība (39:29), bet cīņas turpinājumā mājniekiem tika ļauts iegūt pārliecību, kas ļāva veikt izrāvienu 20:4 un beigās izcīnīt uzvaru ar 71:59.

LU2 komandas galvenā trenera Gunāra Gailīša komentārs par spēli:
- Iepriekšējā vakarā bija jāpieņem smags lēmums un no 20 spēlētājiem jāizvēlas spēles divpadsmitnieks. Cīņas sākumu abas komandas aizvadīja taustoties, bet pirmā puslaika izskaņā ieguvām nelielu pārsvaru. Liktenīgais izrādījās trešās ceturtdaļas vidus, kad ļāvām mājniekiem gūt vairākus ļoti vieglus grozus, kas viņus iedvesmoja cīņai arī aizsardzībā. Pie visām neveiksmēm uzbrukumā un aizsardzība potītes traumā iedzīvojās komandas vadošais spēlētājs Atis Slišāns, pēc kā vairs īsta līdera laukumā neatradās. Par cīņasspara trūkumu nevaru puišiem pārmest, bet par pārdomātas darbības trūkumu gan. Ar vienkāršu dragāšānu šajā līgā nevienu nevar uzvarēt. Diemžēl vilšanos sagādāja vairāki LBL-2 rūdīti spēlētāji, turklāt garām aizmetām 16 (!) soda metienus, kas ir daudz par daudz. Oktobrī mūs gaida smags kalendārs. Žēl, ka neizdevās sākt sezonu uz pozitīvas nots.

Nākamā spēlē LU2 komandai būs 14. oktobrī viesos pret "Kursa MRU".

DAL
CAO.LV - Latvijas Universitāte 
71:59 
(13:13; 14:23; 26:10; 18:13)

LU2 komandas rezultatīvākie spēlētāji: A.Slišāns 14, J.Tomaševskis 12, E.Seņkāns 11, E.Volkops 9, R.Surgofts 6, K.Zaltāns 4, M.Zīle 2, A.Duļbinskis 1, K.Vidzups, Ē.Kehris, A.Ratnieks, I.Cīrulis.

Dalīties