21. aprīlī plkst. 17.00 Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (Skārņu ielā 10/⁠20, Rīgā) notiks pirmā DIZAINA DARBNĪCA pieaugušiem „CITĀDĀK NEKĀ PARASTI”, kuru vadīs zīmola „_IBIO union_” dizaineres Laine Uzulena un Laura Bistrakova  

Atsaucoties auditorijas interesei, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs  informē par projekta „VĀRDS DIZAINAM” turpinājumu 2015. gada pavasarī un vasarā. Jaunā programma ietver DIZAINA DARBNĪCAS un vasaras DIZAINA PLENĒRA DARBNĪCAS PIEAUGUŠO auditorijai, kā arī radošās darbnīcas „KAS IR DIZAINS?” BĒRNU vasaras nometņu dalībniekiem.

Programmas mērķis ir tuvināt Latvijas dizainerus un sabiedrību, popularizēt latviešu dizainu, iepazīstināt ar nozares aktualitātēm un dot iespēju padziļināti izprast jomas specifiku, līdzdarbojoties.

DIZAINA DARBNĪCAS piedāvā iepazīties ar Latvijas labākajiem dizaineriem, neformālā un radošā atmosfērā dalīties ar pieredzi, atklāt meistaru darba noslēpumus un izprast dizaina domāšanasdaudzveidību. Apzinoties pieejamos resursus un atkāpjoties no tradicionāliem nosacījumiem, palūkoties uz lietām „jaunā gaismā”. Šoreiz darbnīcām ir ciešas paralēles ar Vācijas Ārējo sakaru institūta (ifa) izstādi „citādāk nekā parasti. Laikmetīgais dizains un ieraduma spēks”.

DALĪBAS MAKSA: EUR 2,85 no personas.

Interesentus lūdzam pietiekties iepriekš pa tālruni (+371) 67830917 vai e-⁠pastu Liene.Granovska@lnmm.lv. Vietu skaits ierobežots!

AICINĀTI VISI! MĒS JŪS GAIDĀM!

Plašāku informāciju lūdzu skatīt pielikumā.
Nākamās radošās darbnīcas ieplānotas:
  • 14. maijā plkst. 17.00
  • 27. maijā plkst. 17.00
  • 10. jūnijā plkst. 17.00

Dalīties