Visi studenti un citi interesenti, kuriem tuva itāļu valoda un kultūra, š.g. 8.martā plkst. 18.30 laipni gaidīti Humanitāro zinātņu fakultātes 402. auditorijā, kur notiks Sieviešu dienai veltīts pasākums Il tema della serata è: "LA DONNA". Tā būs iespēja patīkamā gaisotnē ne tikai atskatīties uz 8.marta nozīmību, bet arī apjaust Latvijas un Itālijas sieviešu vietu šodienas sabiedrībā.

Lai vakars kļūtu vēl interesantāks un krāšņāks, aicinām katru dalībnieku aktīvi iesaistīties papildus aktivitāšu organizēšanā. Mūsu rīcībā būs dators, projektors, mikrofons un stereo aparatūra, lai visiem būtu iespēja prezentēt, uzrunāt, lasīt, deklamēt, stāstīt un dejot. Ierašanās ar groziņiem. Lūgums pieteikt savu dalību pasākumā līdz š.g. 7.martam pa e-pastu indakarole@gmx.net  vai tālr. 29106940. Kā vienmēr gaidām Jūs kuplā skaitā!
LU itāļu valodas lektores Pasākums notiks itāļu valodā. A tutte le studentesse, a tutti gli studenti di Italiano e alle persone che amano la lingua italiana! Primo incontro 2011 del Club Io   

Dalīties