Labas komandas sasniegumi nav iedomājami bez papildus atbalsta un līdzjušanas. Fanu saukļi un gaviles spēlētājiem liek censties vēl vairāk, kas bieži vien ir kā nepieciešamais grūdiens, lai tiktu izcīnītas skaistas un neaizmirstamas uzvaras. Tādas mūsu LBL komandai pērn nebija mazums un neviens spēlētājs to nenoliegs – liels nopelns ir komandas faniem.

BK Latvijas Universitāte fani ir kļuvuši par neatņemamu komandas sastāvdaļu. Tie ir vecāki, draugi, studiju biedri, paziņas vai vienkārši cilvēki, kuriem simpatizē valsts lielākās augstskolas basketbola komanda. Katrā mājas spēlē ir dzirdamas skaļas ovācijas un uzmundrinājuma saucieni no fanojošajām karsējmeitenēm un, protams, no skatītāju tribīnēm. Jau otro sezonu komanda var lepoties ne tikai ar ievērojamu skatītāju skatītāju tribīnēs, bet vēl vairāk – ar uzticamu un aktīvo fanu bariņu, kas katru spēli ieņem Rīgas Olimpiskā centra basketbola zāles skatītāju B sektoru un veido kaujiniecisku atmosfēru jau no spēles pirmajām minūtēm. Viens no fanu kluba biedriem ir Jānis Lasis, kurš vienlaicīgi ir arī viens no komandas karstasinīgākajiem atbalstītājiem kā mājas, tā izbraukuma mačos. Šosezon Jāņa iespējas apmeklēt katru komandas mājas spēli liedz aizņemtība, tomēr tas nemazina viņa ambīcijas un simpātijas pret komandu. Iesākumā pastāsti, kā pavadīji vasaru? Vai paguvi noilgoties pēc BK Latvijas Universitāte mājas spēlēm? Vasarā trenēju balsi nākošajai sezonai – aktīvi atbalstījām Kristapu Dārgo Ghetto Games turnīros. Runājot par Kristapu.. Pērn Zvaigžņu spēlē pārsteidzi visus ar kovboja tērpu, kas pamatoti palīdzēja Dārgajam izcīnīt uzvaru Slam-dunk konkursā otro gadu pēc kārtas. Kā radās ideja par šo noformējumu? Īstenībā tas viss aizsākās jau pirms gada Jelgavā. Iepriekšējā dienā sanāca būt ballītē, kuras tematiskais nosaukums bija ''Mežonīgie rietumi''. Nākošajā rītā bija jādodas ceļā uz Jelgavu, kur risinājās Zvaigžņu spēle. Nebija īsti laika domāt, ko vilkt mugurā, līdz ar to tika aizsākta šī, nu jau tradīcija. Pirmajā gadā atrados vēl tik tribīnēs, taču pērn sanāca pabūt arī uzmanības centrā – uz laukuma.

 

Tas nav noslēpums, ka esi viens no komandas uzticamākajiem atbalstītājiem un allaž esi bijis kopā ar komandu mājas spēlēs. Saki, vai arī iespēja iegūt datoru vai planšetdatoru mudināja Tevi nekavēt spēles? Grūti teikt, taču domāju, ka ikvienam fanam būtu patīkami iegūt kādu no vērtīgajām balvām, jo tas ir ļoti pozitīvi, ja izdodas patīkamo apvienot ar lietderīgo. Šoreiz sezonas pirmās puses izskaņā kāds no cītīgākajiem mājas spēļu apmeklētājiem balvā saņems biznesa klases portatīvo datoru HP. Vai, tavuprāt, tā ir pietiekoši liela motivācija, lai apmeklētu komandas mājas spēles vēl cītīgāk? Es domāju, ka dators pats par sevi ir ļoti vērtīga balva un pietiekoša motivācija. Tomēr ir jāpiebilst, ka īstam fanam tās var būt arī 1 kilograms konfekšu.

Ko Tu novēlētu komandai fanu kluba vārdā?  Būšu īss un konkrēts – medaļas! Paldies. Un no beigumā atklāj, vai arī šosezon redzēsim Tevi kādā spēlē kovboja tērpā? (smaida) tas lai paliek intrigai.   Ikvienam komandas atbalstītājam ir iespēja kļūt par atraktīvā fanu kluba biedru. Vairāk informāciju par šo iespēju meklē ŠEIT. Tāpat atgādinām, ka šīs nedēļas nogalē būs pēdējā iespēja sākt pretendēt uz kompānijas TelCom un HP sarūpēto balvu biznesa klases portatīvo datoru HP 4340s! Vairāk informāciju par akciju meklē ŠEIT.

 

BK ''Latvijas Universitāte'' galvenais sponsors

  

BK ''Latvijas Universitāte'' sponsori

 

BK ''Latvijas Universitāte'' atbalstītāji

BK ''Latvijas Universitāte'' informatīvie atbalstītāji

 

Seko mums un uzzini pirmais:

      

Dalīties