Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes komanda LU darbinieku sporta spēlēs izcīnījusi 2. vietu, piekāpjoties Sociālo zinātņu fakultātei.

Labākos rezultātus PPMF komanda uzrādīja disciplīnā "Ērgļa acs" un "Olas lidojums". Sporta spēlēs piedalījās 17 fakultātes darbinieki - doc. Ilvis Ābeļkalns (komandas treneris), lekt. Agita Klempere-Sipjagina, asoc.prof. Indra Odiņa, lekt. Juris Leitāns, studiju metodiķes Inese Ranka un Aiga Skrastiņa-Zommere, pasn. Liene Libere un pasn. Rihards Latkovskis no Skolotāju izglītības nodaļas, doc. Rita Kiseļova, pasn. Kristaps Kiris, studiju metodiķe Linda Mihno un starptautisko apmaiņas programmu koordinētāja Olga Pole no Izglītības zinātņu nodaļas un Izglītības pētniecības institūta, asoc. prof. Aleksandrs Koļesovs no Psiholoģijas nodaļas, studiju metodiķe Agnese Kozlovska no Pieaugušo pedagoģiskās izglītības centra, Jānis Aizpurs un studiju metodiķe Indra Zīle no dekanāta. Kopumā PPMF komandu pārstāvēja 13 darbinieki. Katram bija iespēja piedalīties sev tīkamās un pa spēkam esošās disciplīnās. 5.jūnijā atpūtas kompleksā ,,Ratnieki’’ tika aizvadītas tradicionālās Latvijas Universitātes (LU) darbinieku sporta spēles, kas otro gadu pēc kārtas tika rīkotas divu dienu garumā.
Sporta dienas organizatori no LU Sporta servisa centra (SSC) bija padomājuši par netradicionālu pieeju dažādu sporta spēļu organizēšanā. Par nemainīgām vērtībām kļuvušas tādas disciplīnas kā strītbols, futbols, volejbols un jautrības stafete, kas LU darbinieku sporta spēļu programmā ir jau vairākus gadus pēc kārtas, savukārt otro reizi dalībnieki sacentās arī ,,Ērgļa acī’’ (šaušana) un ,,Olas lidojumā’’. Kā jaunumi šogad bija krokets, virves vilkšana, dambrete un ,,Ratnieku izpēte’’ jeb fotoorientēšanās pa skaisto Ratnieku teritoriju.

Fotogalerija

Fotogrāfijas (fotogŗāfs - Toms Grīmbergs, LU Prese centrs)

Dalīties