LU Sociālo zinātņu fakultāte aicina vidusskolu 2014. gada absolventus uz Video CV  meistarklasi 1. jūlijā plkst. 12.00.

 

Mūsdienu darba tirgū arvien biežāk tiek izmantotas modernās tehnoloģijas, lai parādītu sevi un pārliecinātu par savām spējām.  Tāpēc Video CV kļūst par ierastu praksi, kā pieteikt sevi un maksimāli labi atklāt savas spējas un pieredzi. Daudzviet mācību vai darba vietas pretendentam tā ir viena no pamata prasībām, tāpēc svarīgi, lai stāsti, ko stāstām par sevi publiskā telpā, būtu labi sagatavoti un pārdomāti.

 

Meistarklasē  varēs apgūt zināšanas  par multimedimediālo komunikāciju un  praktiski spert pirmos soļus kameras priekšā,  lai izstāstītu interesantu stāstu par sevi noteiktai mērķa auditorijai, piemēram, augstskolai vai potenciālajam darba devējam.

 

Meistarklases ietvaros LU SZF pasniedzēja Līva Brice, kura studējusi jaunos medijus Oslo Universitātē, pastāstīs, kā prezentēt sevi un izmantot sociālos medijus, lai radītu par sevi vēlamo priekšstatu, savukārt režisors Jurgstulajstus, kurš sagatavojis  zīmolu VEF, LMT un Aldaris reklāmas, kā arī radījis Dona, Arstarulsmirus (ex Gustavo) un Prāta vērtas videoklipus, iepazīstinās ar veiksmīgas reklāmas un pašreklāmas priekšnosacījumiem. LU SZF Komunikācijas studiju nodaļas lektore Lolita Stašāne, kura uzstājusies ar vieslekcijām Porto Universitātē Portugālē, Pizas Universitātē Itālijā un Tamperes Universitātē Somijā, dos praktiskus padomus, kā prezentēt sevi kameras priekšā.

 

Dalība meistarklasē ir bez maksas, taču pasteidzies, jo dalībnieku  skaits ir ierobežots.

 

Divi meistarklases labākie studenti saņems biļeti uz vienu no šīs vasaras gaidītākajiem festivāliem LMT Summer Sound.

 

Pieteikties meistarklasei vari līdz 30. jūnijam aizpildot pieteikuma formu:

www.szf.lu.lv/toposajiem-studentiem/pieteiksanas-forma/

 

Meistarklase notiks LU Sociālo zinātņu fakultātē, Lomonosaova iela 1A.

Dalīties