Lai palīdzētu veiksmīgi uzsākt studijas Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē, bakalaura studiju programmas 1. kursa studentiem ieplānots lekciju cikls "Ievads studijās" par fakultātes pārvaldi un darbinieku kompetenci, studiju procesu un vidi, kā arī universitātes elektronisko resursu izmantošanu.

Nodarbības vadīs Juridiskās fakultātes dekāne, bakalaura studiju programmas „Tiesību zinātne” direktore, asociētā profesore Anita Rodiņa, prodekāne, asociētā profesore Annija Kārkliņa un fakultātes Studentu pašpārvaldes pārstāvji. NEPILNA laika klātienes studentiem lekciju cikls ieplānots pirmdien, š.g. 4. septembrī, plkst. 18.15, 9. auditorijā.
Plkst. 20.00 turpināsies nodarbības saskaņā ar lekciju grafiku. PILNA laika klātienes studentiem nodarbības pirmajā studiju dienā, 4. septembrī, notiks saskaņā ar ieplānoto grafiku. Ievadlekcijas norisināsies otrdien, 5. septembrī, plkst. 9.30, Lielajā aulā. No plkst. 12:30 turpināsies nodarbības saskaņā ar nodarbību grafiku. Nepilna laika NEKLĀTIENES studentiem lekciju cikls ieplānots sestdien, š.g. 9. septembrī, plkst. 9.00, 9. auditorijā.
No plkst. 10.45 nodarbības noritēs saskaņā ar grafiku. MAĢISTRANTŪRAS studentiem š.g. 5. septembrī, plkst. 17.30, 30. auditorijā ieplānota tikšanās ar studiju programmas direktori, asoc. prof. Anniju Kārkliņu. Tikšanās īpaši paredzēta citu augstskolu absolventiem, lai iepazīstinātu ar studiju organizāciju Latvijas Universitātē.

Dalīties