| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
|
Ievietots: 05. 06. 2007 [14:04]
|
Danovska - foršāka!
Briesmīgāka - Beķere.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 12. 08. 2007 [16:05]
|
Gulbe
|
|
|
|
|
Kada cita
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 08. 2007 [11:17]
|
Ar Lasmanoviču ir bēdīgi. Iesaku mēģināt izvairīties un mēģināt sarunāt vietā citu, ja gribat ko saprast.
Krasts, Putniņš, Veselova - OK!
|
|
|
|
|
zaljaciite
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 08. 2007 [12:01]
|
Man patika Bule(finanses),Putniņa (socioloģija) bija super. Un visu cieņu V.Bikse- pasniedzēja ar lielo burtu,tāpēc arī pie viņas rakstu kursa darbus un arī mans bakalaura darbs tiks rakstīts pie viņas
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 08. 2007 [10:59]
|
|
a kur palika Pimanovs? Viņš vēl māca?
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 16. 08. 2007 [08:27]
|
Nu man ne visai patika Bausova(statistika), Sloka(statistika), Sečenova(angļu valoda).
Pie foršākajiem pasniedzējiem pieskaitītu Gulbi(matematika), Biksi(makroekonomika), Goldi(filozofija), Melbārde(makroekonomika)
Parejie ar ko nacas satapties 1. macibu gada laika manuprat pieskaitami pie viduvejibam.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 16. 08. 2007 [17:05]
|
Jaa, arii Bikse bija laba pasniedzeeja, tikai varbuut paaraak mietpilsoniska, kaa vienreiz, kad tikko kaa bija atbraukusi no ASV un saaka dirsties par plikajiem veederiem. Vinja apgalvoja, ka ASV nevienaa skolaa neesot taadus redzeejusi un saaka briiniities, no kurienes sheit Latvijaa taadi vispaar radushies.
Man liekas, ka tas ir jau vispaar zinaams, ka sakaraa ar visiem tiem Makdonaldiem un citaam aatro uzkodu eestuveem ASV dziivojosho cilveeku viduu visbiezhaak ir sastopams liekais svars un taadaa situaacijaa veeders nevar buut tik smuks, lai cilveeks nekautreetos to raadiit citiem.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 16. 08. 2007 [21:35]
|
Par nepatiku pret plikiem vēderiem Biksi es ļoti labi saprotu: nu kāpēc vispār kādam būtu jāskatās uz taviem plikumiem; un LV jau arī tā situācija par slaidām sievietēm nav tik spīdoša - var aizbraukt uz Jūrmalu un (sick)...
Bez tam - Universitātēs ir akadēmiska vide, kur it kā audzina tak nākotnes inteliģenci... Tas ir tikpat labi kā, ja Kalvītis, piemēram, aizbrauktu uz kādu ārvalstu vizīti šortos un t-kreklā... Tur pat zeķēm ir jābūt saskaņotām, a te runa iet par nesmukiem un taukainiem vēderiem... (sick) Pat neaptaukojušies vēderi nav diez ko smuki.
Anyway - Bikse ir FORŠA!!!!
|
|
|
|
|
op
Viesis
|
|
Ievietots: 17. 08. 2007 [18:40]
|
Jā ģērbšanās stils fakultātē ir diezgan nepeivilcīgs un neizprotams (ziemā jo sevišķi). Daudzi nāk kā uz nakstklubu 30 grādu karstumā.
Jā, un pasniedzēji lielākā daļa ir forši!!!
|
|
|
|
|
nb
Viesis
|
|
Ievietots: 03. 11. 2007 [17:42]
|
|
Bausova arī bija pret mūsu grupu saprotoša un pretimnākoša, priecājos, ka viņa mums mācīja statistiku, nevis, piemeram, šķiltere
|
|
|
|