| Autors |
Ziņojums |
|
Ariana14
Reģistrēts kopš: 22.01.2007
Ziņojumi: 4
|
|
Ievietots: 22. 01. 2007 [18:28]
|
Čaviņa!
Es vēlējos apjautāties, kuri pasniedzēji pārējiem liekas vislabākie. Es pati par tādiem no tiem, kas man pagaidām ir mācījuši, uzskatu prof. M.Gulbi (matemātika) un I.Ķērpi (angļu valoda).
|
|
|
|
|
pūcīte
Reģistrēts kopš: 22.12.2006
Ziņojumi: 7
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 01. 2007 [22:48]
|
3 semestri nomācīti LU. Šeit rezumējums:
1 semestris: Viens no labākajiem pasniedzējiem E. Brēķis (matemātika). Varbūt šeit pie labākajiem varētu piemest arī R.Škaparu (mikroekonomika).
2.semestris: Forša bija B.Danovska (uzņēmējdarbības ekonomika), patika klausīties dažādus interesantus piemērus iz dzīves, nevis tikai sausu teoriju. Kd arī bija normāli, utt.
D. Apse (ievads tiesību zinātnē). Pirmajā lekcijā likās - nu ir vāks, taču, apmeklējot lekcijas un piedaloties semināros, semestra beigās atskārsti, ka kaut ko esi tomēr iemācījies. Labs priekšmets, bija interesanti, tika izrunātas daudzas sadzīvē izmantojamas lietas.
Arī E. Zelgalvis (monetārā un banku ekonomika) ir tīri sakarīgs pasniedzējs. Runas veids - labs un tekošs.
3.semestris: Hmm...Tīri okay likās I.Būmane (grāmatvedība), varbūt arī Kassalis (makroekonomika) šad tad kādā lekcijā paspīdēja. Bet...nekā laba šajā semestrī.
Vispār kopumā patīk tie pasniedzēji, kuri izmanto PowerPoint lekcijās - ir gan tabulas, teksts, shēmas, grafiki...viss vienuviet un nav jātērē laiks zīmējot un diktējot u.tml. (Brēķis, Škapars, Apse). Kaut gan ir arī tādi, kuriem dators nav nepieciešams un kuri spēj vielu pasniegt t.s. mutiski ļoti labi (Danovska, Zelgalvis).
|
|
|
|
|
kikinja
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 01. 2007 [15:40]
|
1)Noteikti ljoti laba pasniedzeeja ir Bule (finanses), vinja visu staasta ar humoru, reaali, sausas teorijas ir ljoti maz.
2)Danovska - izturas ar cienju pret studentiem, Vieniigaa, kas pateica kaut paaris vaardus kaa ir jaaraksta kursa darbi (piemeram PPF tam ir veltiitas lekcijas utt.)
3)Bausova(statistika) - atsauksmes dzirdeetas dazjaadas, bet man patika, ljoti labi izskaidroja kaut vai 15 reizee kad kaads pajautaa vienu un to pashu.
4)Krasts (informaatika) - ljoti prasiigs, bet fantastisks pasniedzeejs 
Nju ir veel labi pasniedzeeji, bet shie ir tie, kuri ienaak praataa pirmie.
|
|
|
|
|
pļēgurs
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 01. 2007 [17:38]
|
a kuri butu tie sliktākie?
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 01. 2007 [18:01]
|
pļēgurs rakstīja: a kuri butu tie sliktākie? 
Nu man ne sevišķi Volodina un Šķiltere
|
|
|
|
|
zxcvb
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 01. 2007 [14:33]
|
pļēgurs rakstīja: a kuri butu tie sliktākie? 
Nu man piemēram nepatika Kopeikas pasniegšanas stils un domāju,ka ne man vienīgajai..
|
|
|
|
|
Pauliic
Reģistrēts kopš: 28.01.2007
Ziņojumi: 12
|
|
Ievietots: 28. 01. 2007 [23:49]
|
|
S. Babris (Vadibas teor.) ljoti interesantas lekcijas, ljoti daudz praktisku piemeru un maz garlaicigas un sausas teorijas. LU EVF NLK 5KV
|
|
|
|
|
........
Viesis
|
|
Ievietots: 29. 01. 2007 [10:06]
|
pasniedzeeja Ķērpe ir vissssslabaakaa visu cienju