Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
sanitāri
Autors Ziņojums
kind
Viesis
Ievietots: 08. 08. 2007 [10:47]
nu ja mogu skazatj ja kak student rabotala sanitarkoj!O4enj horowaja nagljadnostj dlja studenta!!ti ne toljko uhazivajew za boljnimi..i nu i imeew 4estj obsluzivattj vra4a na operacijah..nu ili toka mne tak povezloo!icon_smile.gif
nu i mne srazu jasno stalo kakim vra4em ja ho4u bitj nu i vooobwe kak mne medicina!!esli ti ho4ew bitj vra4em, ja dumaju neobhodimo hotj nemnozko porabotatj v boljnice!ja rabotala tam 2 mesjaca toka!potom u4eba na4alasjicon_smile.gif
Viesis
Ievietots: 08. 08. 2007 [11:59]
UN ariii sanitari veic klizmas...viena nodalja to dariija tikai sanitari.....un sanitars ir tas pats,kas masu paligs....un sim SANITARAM ( tadu vispar tikpat ka vairs nav, ir masu paligs un apkopejs) ir vislielaka saistiba ar pacientu!!!!!!!!
surgeon
Viesis
Ievietots: 09. 08. 2007 [22:35]
kind rakstīja:
nu ja mogu skazatj ja kak student rabotala sanitarkoj!O4enj horowaja nagljadnostj dlja studenta!!ti ne toljko uhazivajew za boljnimi..i nu i imeew 4estj obsluzivattj vra4a na operacijah..nu ili toka mne tak povezloo!icon_smile.gif
nu i mne srazu jasno stalo kakim vra4em ja ho4u bitj nu i vooobwe kak mne medicina!!esli ti ho4ew bitj vra4em, ja dumaju neobhodimo hotj nemnozko porabotatj v boljnice!ja rabotala tam 2 mesjaca toka!potom u4eba na4alasjicon_smile.gif

Tev ir taisnība!
Katram studentam mediķim vajag kaut vienu mēnesi pastradāt par sanitāru vai masas palīgu (vienalga). Es personīgi stradāju vasarā slimnīcā operācijas blokā un ieteicu skolēniem, kuri grib iestāties medicīnas fakultātē jau tagad paskatīties uz amputētiem ķermeņa daļam un asinīm. :twisted: icon_lol.gif
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2