Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Banas konts
Autors Ziņojums
Anna
Viesis
Ievietots: 08. 02. 2005 [20:44]
Kad es iesniedzu iesniegumu stipendijai EVF studentu pašpārvadē, man pateica, ka man būs jāiesniedz jauns bankas onta numurs LU (saskaņā ar jaunu likumdošanu). Bet tas man jāizdara pēc tam, kad uzzināšu vai man būs stipendija vai nē! Un es loti gribu uzzināt vai tas patiešām tā ir, vai man vajadzīgi jaunu bankas kontu pateikt līdz 15.02.?
Viesis
Ievietots: 08. 02. 2005 [22:20]
Anna rakstīja:
Kad es iesniedzu iesniegumu stipendijai EVF studentu pašpārvadē, man pateica, ka man būs jāiesniedz jauns bankas onta numurs LU (saskaņā ar jaunu likumdošanu). Bet tas man jāizdara pēc tam, kad uzzināšu vai man būs stipendija vai nē! Un es loti gribu uzzināt vai tas patiešām tā ir, vai man vajadzīgi jaunu bankas kontu pateikt līdz 15.02.?

Man ar taa teica un es aizgaaju uz SS un tur man pastaastiija - ja jau pagaajushajaa semestri, iesniedzot pieteikumu stipendijai, noraadiiju savu konta numuru, tad tas jau ir ievadiits sisteemaa un nevajag to atkaartoti teikt!
Vajag iet uz SS tikai tad, ja tev ir mainiijies bankas konta numurs!
ruru
Reģistrēts kopš: 13.11.2004
Ziņojumi: 25993
Ievietots: 09. 02. 2005 [08:52]
Anna rakstīja:

Visiem pretendentiem ir jāiesniedz savs konta numurs Studentu servisā. Tas ir noteikts Stipendiju piešķiršanas kārtības 35.punktā.