| Autors |
Ziņojums |
|
ķirurgs
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 02. 2006 [20:28]
|
|
Esmu nolēmis pēc vidusskolas beigšanas studēt medicīnu. Gribēju pajautāt - cik daudz jāmācās ārstniecības programmā, vai atliek laiks arī izslavētajai studentu dzīvei utml.?? Kādas bija pirmās problēmas un nepatīkamās lietas, ar ko jums nācās saskarties, kad sākāt studēt medicīnu??
|
|
|
|
|
ruru
Reģistrēts kopš: 13.11.2004
Ziņojumi: 25993
|
|
Ievietots: 07. 02. 2006 [21:01]
|
|
Studijas ir pietiekami smagas un pirmajos semestros mācībām paiet lielākā daļa laika. Tomēr jauni cilvēki jau vienmēr atrod laiku arī citām aktivitātēm.
|
|
|
|
|
MED_4iepa
Viesis
|
|
Ievietots: 13. 02. 2006 [21:27]
|
es pagaidaam ieshju 12.klasee, bet 100% zinu ,ak ieshju uz mediciinas novirzienu..tikai nezinu kaa tur buus...bail, ka netikshju galaa, jo visi staasta, ka vispaar Lu students gulj apm. 3 h tikai DDD tiesa??? tikai domaaju veel staaties LU vai StRADINJU UNIVERS. varbuut ieteiksiet kur labaak?? [/b]
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 21. 02. 2006 [00:05]
|
|
he, kas vairs neviens neko neieraxtiis??
|
|
|
|
|
ing@
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 02. 2006 [11:42]
|
Biju iestājusies gan Stradiņos, gan LU...izvēlējos LU, jo šeit daudz laix tiek atvēlēts kontaktstundām ar pasniedzējiem, nav jāraksta n-tie referāti...un nav jāsēž no rīta līdz vakaram bibliotēkā...Un tā pat jau pietiek ko mācīties...ar brīvo laiku tā ir kā ir
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 02. 2006 [12:38]
|
reizeem gadaaas guleet arii taas triis stundas, iisteniiiiba pilniibaa pierod pie piecaam cetraam stundaam, taada ikdien izveidojas studeejot mediciinu, peec tam tev liksies diivaini, ka vari kaadu dienu guleet vairaak diennakts patiessiibaa skiet kaa liela gara diena......galvenais paguleet lai var funkcioneet
|
|
|
|
|
Dakterīc
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 02. 2006 [22:26]
|
|
to viesim: Nu studijas medicīnā patiešām ir grūtas, esmu jau 6- pēdējā kursā, un varu pateikt, ka ļoti smagi ir pirmie 4 gadim pec tam ir vieglak! Taču studēt medicīnu ir interesanti, nevis rakties par papīriem, kā juristiem vaiekonomistiem, lai veicas iestājoties....
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 10. 03. 2006 [23:10]
|
|
aiziet, gaidu komentaarus