| Autors |
Ziņojums |
|
lolka
Reģistrēts kopš: 22.11.2005
Ziņojumi: 5
|
|
Ievietots: 24. 01. 2006 [18:50]
|
Martini rakstīja: Strādā bez algas - jā, ļoti progrsīvi!
lolka rakstīja: Pelna ta neko,
Nja, Tu it ka nesaprati, ja?
|
|
|
|
|
belsi
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 01. 2006 [14:43]
|
lolka rakstīja: Martini rakstīja: Strādā bez algas - jā, ļoti progrsīvi!
lolka rakstīja: Pelna ta neko,
Nja, Tu it ka nesaprati, ja?
es nesapratu ko jus ar to domajat - maz pelna vai straadaa pa velti?
|
|
|
|
|
lolka
Reģistrēts kopš: 22.11.2005
Ziņojumi: 5
|
|
Ievietots: 26. 01. 2006 [11:09]
|
|
Aj, vienalga- kam vajadzeja, sen jau saprata.
|
|
|
|
|
Runcis
Reģistrēts kopš: 29.10.2005
Ziņojumi: 32
|
|
Ievietots: 26. 01. 2006 [17:19]
|
|
ticu kaķpēdiņas rullē
|
|
|
|
|
neparko
Viesis
|
|
Ievietots: 07. 02. 2006 [19:07]
|
|
Anete rakstīja: Gribi zināt? Es gandrīz gadu diezgan intensīvi vergoju par 70 latiem mēnesī. Tāpēc, ka darbs likās ļoti interesants un bija saistīts ar studijās apgūto.
Nē, nu man jau arī reizēm liekas interesanti vergot, bet tikai reizēm...
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 09. 02. 2006 [19:21]
|
|
bawahaa! kas labaaks: Vides zinaatnieks, Geograafs OR Geologs? kam lielaakas darba iesp. un labaaka alga?
|
|
|
|
|
Kaupuza
Viesis
|
|
Ievietots: 10. 02. 2006 [11:27]
|
|
Opappaa, nenotureejos peec Viesha rakstiitaa. Kas tas par jautaajumu: kas labaaks - videnieki, geograafi, geologi? Nu, miiiliit, te nav neviens labaaks - jebkuraa no shiem virzieniem ir iespeeja buut sasodiiti labam un pelnosham censonim. Pati esmu vides zinaatnee studeejosha, bet tas ko esmu secinaajusi, ka daudzi atnaak uz vides zinaatni kaa uz naudas koku salu (varbuut paarak skarbi izteicos), jo paslaik vides zinaatne ir taa discipliina, kas varen populaara un kaarumnieciska ir pasreizeejai sabiedriibai. Liidz ar to rodas prieksstats, ka nu tik buus arshana, bet jaamin arri tas, ka, piemeeram, labs geologs (vismaz peec manaam domaam) buutu uz izkershanu. Taadeel darboties savaa virzienaa, kaa arii pelniit naudinu (kas neapshaubaami ir dziives nepiecieshamiiba) var ik vienaa no muusu fakultaates trijiem virzieniem, jautaajums ir tikai - cik pats esi advanceets savaa studeejoshaa virzienaa, lai pieprasiitu konkreetu summinu par savu darbu.
|
|
|
|
|
belsi
Viesis
|
|
Ievietots: 12. 02. 2006 [00:49]
|
visus labos geologus muusu fakjii izkjer SIA "L4"
ar muusu geologu garadarbiem varat iepaziities braucot pa "jauno" Bauskas shoseju =)))
|
|
|
|
|
Dasha Masha
Viesis
|
|
Ievietots: 12. 02. 2006 [23:16]
|
|
rinnn dinn dinn es straadaaju nek.īp. firmā par vērtētāja palīgu.. augstaakais, kas tur ir no ģeogrāfijas= katru dienu jaaizmanto kartes he heee..briizjiem izgliitiiba nav no svara.........
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 14. 02. 2006 [10:57]
|
cik pasam tas paurītis strādā, tik arī biezs būs tas maciņš, tikai studiju gadus ,piem., ekon. fak., nomest negribas
|
|
|
|