| Autors |
Ziņojums |
|
Anete
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 01. 2006 [13:26]
|
|
Gribi zināt? Es gandrīz gadu diezgan intensīvi vergoju par 70 latiem mēnesī. Tāpēc, ka darbs likās ļoti interesants un bija saistīts ar studijās apgūto.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 01. 2006 [13:27]
|
|
Viena lieta ir domāt par to, cik saņems, kad iet strādāt, bet pavisam kas cits ir domāt, cik saņems, kad izvēlas ko studēt.
|
|
|
|
|
Karamba
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 01. 2006 [14:49]
|
|
nu ta cepuri nost Tev Anete
|
|
|
|
|
Anete
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 01. 2006 [14:57]
|

Bet vispareizāk, šķiet, pateica Viesis, kas pēc manis iekomentēja.
|
|
|
|
|
Tomass
Viesis
|
|
Ievietots: 21. 01. 2006 [11:55]
|
ai, viss atkarīgs no cilvēka -arī juristos var būt nabags un neko nepelnīt, ja pats neko lietas labā nedarīsi. Arī biologos, ķimiķos u.c. mazbagātajās fakultātēs var ar savu darbu labi nopelnīt - galvenais ka mums - ģeogrāfiem darbs ir interesants atšķirībā no kaut kādas tur sūda ekonomikas, kur elementi sēž kanotoros un skaita citu piķi. Manā kursā ir indivīdi, kuri paši nav spējīgi atrast darbu un visu uzliek darīt savam dzekam...nožēlojami, vai ne vēl es nesaprotu tādu attieksmi, kā dažiem, kas ir atnākuši mācīties ģeogrāfos - ka ir uzskats, ka vienalga kāda izglītība, katik kaut kāds darbs un bumāgs par augstāko. es gan šeit nācu, jo zināju,ka tikai un vienīgi gribēšu strādāt ar ģeogrāfiju saistītās jomās.
|
|
|
|
|
riimeklis (kaukaa nelogoj
Viesis
|
|
Ievietots: 21. 01. 2006 [14:32]
|
nu katrs gala rezultataa dara to, kas vinjam sanaak. zinu ne mazums gjeologu, kuri straadaa ar gjeologjiju nesaistitaas vietaas. taapat arii gjeograafi un videnieki. pats straadaaju pavisam citaa nozaree. galvenais jau tas, ka gzzf dod ljoti vispusiigu izgliitiibu (protams, ja neesi STULBENIS/STULBENE, kuram visu ar karotiiti pakaljaa jaaiestuukjee ) :twisted:
jaagrib tikai to panjemt! domaaju, ka pat labaaku, kaa jur.fak.
|
|
|
|
|
lai Valters dzied
Reģistrēts kopš: 16.09.2005
Ziņojumi: 174
|
|
Ievietots: 22. 01. 2006 [15:00]
|
...tikai vislaik vēsturi pin iekšā, TomAss Vienu skaistu dziesmu, skanīgu kā liesmu!
|
|
|
|
|
belsi
Viesis
|
|
Ievietots: 22. 01. 2006 [15:17]
|
to lolka
ar starptautisko uznjeemumu Tu domaa Latvijas-Igaunijas-Lietuvas "kooperatiivu"?
cik es zinu tad par vertetaju paligiem straadaa mums 1 cilveks Latio, 1 cilveks Balstaa, 1 cilveks Arcoreal un tas arii viss. nav daudz reekjinot uz kopeejo masu
|
|
|
|
|
lolka
Reģistrēts kopš: 22.11.2005
Ziņojumi: 5
|
|
Ievietots: 24. 01. 2006 [11:00]
|
|
belsi rakstīja: to lolka
ar starptautisko uznjeemumu Tu domaa Latvijas-Igaunijas-Lietuvas "kooperatiivu"?
cik es zinu tad par vertetaju paligiem straadaa mums 1 cilveks Latio, 1 cilveks Balstaa, 1 cilveks Arcoreal un tas arii viss. nav daudz reekjinot uz kopeejo masu
Latvijas-Lietuvas-Igaunijas-Polijas "kooperatiivs"
Protams, ka nav daudz, bet neviens jau neliedz iet stradat un meginat.
|
|
|
|
|
Martini
Reģistrēts kopš: 12.09.2005
Ziņojumi: 85
|
|
Ievietots: 24. 01. 2006 [18:09]
|