Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
vai tiešaam ģzzf ļoti daudz lieto alkaholu?
Autors Ziņojums
belsi
Viesis
Ievietots: 26. 01. 2006 [00:14]
atliek tikai veikt peetiijumu - cik liela dalja geograafu dziivo kojaas..
Keri
Reģistrēts kopš: 24.08.2005
Ziņojumi: 255
Ievietots: 26. 01. 2006 [07:15]
no mana kursa vien saanaaks labi ja puse icon_razz.gif
icon_biggrin.gif
Vuufijs
Viesis
Ievietots: 27. 01. 2006 [08:11]
.. ka ģeogrāfi ritīgi kodēji tas jau nav jaasaprot ka visi met tā ritīgi... ir dazhi daudz geograafu kas ir aktiivi un vienkaarshi izceljas un tas ar viss.. protams ir arii taadi kas dzer pa nopietno... un par to lekciju dzershanu... piemeeram es esmu kjiimikjis un pa reizei arii dzeru lekciiju laikaa... pat seedeedams treshajaa rindaa no lektora... un kas tur briesmiigs... tas jau nenoziimee ka visi kjiimikji dzeeraaji... labaak iedzeram... icon_smile.gif
Evy
Viesis
Ievietots: 28. 01. 2006 [14:39]
Nu nevaig par to uztraukties icon_lol.gif Jauninjos apmaaca- ari pashi jauninjie icon_razz.gif Nu neviens jau tieshaam mutee nelej. Vispaariigai jautriibai jau jau vajag- bet mees nepaardozeejam- tikai sviniibas kaut ko un tikai mazliet icon_razz.gif
aaha
Viesis
Ievietots: 28. 01. 2006 [16:46]
1.kurss aatri vien iemaaciijaas lekciju straplaikos aizšaut uz Tabakas namu vai Smile... ziniet??? muus jau saaka dziit aaraa... bet ko dariit ja gribaas iedzert alu??? nu neko... ir ir ģeogrāfi visi kā viens nenormaalaakie alkoholikji taapeec labaak nevajag naakt te maaciities- ievilks juus aatri alkohola pasauliitee... icon_lol.gif
Piekritosaa
Viesis
Ievietots: 28. 01. 2006 [23:30]
Tiesaam nevajag te naakt maaciities, mums nevienu nevajag! :arrow:
hau
Viesis
Ievietots: 29. 01. 2006 [12:59]
vo vo... 1.kursam jaaizciesh taads pazemojums... bet pieradu aatri.. icon_lol.gif icon_wink.gif
Videnieks
Viesis
Ievietots: 30. 01. 2006 [00:55]
Nu par to dzeršanu jau laikam tā arī ir- ģeogrāfi tiešām ir tādi lieli kodēji, vecie kursi jau gan to dara pamatīgāk, bet ar laiku, jau arī pirmkursniekiem nāks tās iemaņas icon_smile.gif Man kā 4 kursa studentam gan jāsaka, ka ģeogrāfus salīdzināt ar ķīmiķiem un citiem pigoriņiem nevajadzētu, jo patiesie atklāsmes mirkļi nāk lauku praksēs Lodes muižā, kur alkohols bieži vien tiek turēts Dieva godā icon_smile.gif
7777777
Viesis
Ievietots: 30. 01. 2006 [02:20]
psc juus visi lohi esat!! taapat skaidrs ka vairaak par jums visiem kopaa dzer muuzikji icon_biggrin.gifD kaada jeega lieliities? icon_biggrin.gif
lai Valters dzied
Reģistrēts kopš: 16.09.2005
Ziņojumi: 174
Ievietots: 01. 02. 2006 [09:57]
Aha - Putnu balle, Reiniks un Jana Atslēga!!! Kaut gan... tie jau laikam nav mūziķi icon_razz.gif
Vienu skaistu dziesmu, skanīgu kā liesmu!
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2