Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
vai tiešaam ģzzf ļoti daudz lieto alkaholu?
Autors Ziņojums
melodijs
Viesis
Ievietots: 13. 01. 2006 [15:54]
tā kā nakam gadu studēšu ģzzf es gribētu zināt vai baumas ir patiesas, ka ģeogrāfi pārmērīgi lieto alkaholu mācību laikaa, un tas ir lielā cieņā...un ka kojās notiek baigie tusiņi, kur visi vienmēr apdzeras...vai tā ir?
Zigurds
Reģistrēts kopš: 09.10.2004
Ziņojumi: 132
Ievietots: 13. 01. 2006 [16:32]
daži jā, bet daži nē, jo tāpat jau ir bezgala truli.
Nevaru garantēt, ka viss iepriekš rakstītais ir absolūti patiess un domāts nopietni
Viesis
Ievietots: 13. 01. 2006 [18:23]
nu ja saakaas- jauninjie... icon_wink.gif)) taa jau ir kaa tu saki... bet nu publiski jau neviens lekcijaas nedzer un nevienam pret pasha gribu mutee nelej... icon_razz.gif
Keri
Reģistrēts kopš: 24.08.2005
Ziņojumi: 255
Ievietots: 14. 01. 2006 [14:21]
baac, katraa fakltaatee kaads nekormaali "kozh" un kaads ir atturiibnieks. man kaads aktieris teica, ka Kultuuas akadeemijaa vinji dzert daudz vairaak un nopietnak, taapat izteicaas dazhi Lu kjiimikji un RTU buuvnieki un kur nu veel muuzhiigais ciikstinjsh ar fizikjiem - kursh krutaaks dzershanaa, tuseeshanaa, utt...
Patiesiibaa, melodij, katram ir izveele dzert vai ne un pat ja Tu nedzer, netiec izraidiits vai kaa... ja netici paparsi man icon_razz.gif
icon_biggrin.gif
Keri
Ievietots: 14. 01. 2006 [14:23]
p.s. proitams, nevar teikt, ka gjeograafi paarsvaraa buutu atturiibnieki un alkahola pateerinjsh nav mazs, bet nav arii daudz lielaaks, kaa citur. patiesiibaa arii podus pasaakumos mees gaazham liidzigi kaa citur icon_biggrin.gif
icon_biggrin.gif
ups
Viesis
Ievietots: 16. 01. 2006 [13:25]
Geograafi ir vieni no forsaakajiem cilveekiem kaadus paziistu gan tie kas koz, gan tie kas ne! Un vini nekoz ne vairaak ne mazaak kaa citur!
Viesis
Ievietots: 16. 01. 2006 [15:30]
vairaak jav nee tik biežāk!!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif !!!!
Atkal Es
Viesis
Ievietots: 23. 01. 2006 [15:50]
Teiksim tā - lekciju starplaikā ejam uz SMILE vai TABAKAS NAMS kādus 3-5 aliņus izšaut, bet kas tur traks???
Keri
Ievietots: 24. 01. 2006 [01:15]
nevajag paarspiilet, ne jau vienmeer un ne visi, nav arii taa, ka nedzeeraaji tiek izraidiiti vai kaa... vnk katarm ir iespeejas izveeleeties, ko un kaa dariit un nekaada nosodiijuma, ja speej to savienot ar maaciibaam un nokaartotu sesiju(man oliels prieks par tiem, kas var, un ne tik liels par tiem, kas nevar icon_razz.gif)
icon_biggrin.gif
Viesis
Ievietots: 25. 01. 2006 [23:43]
Melodij! es nau ģeogrāfe, bet dzīvoju ar viņie kojās....un tas viss ir patiesība!!! dzer kā trekteri! es pat nesaprotu, ku tik daudz var iztempt!!!!!!!!!!! jā...u ārdās...dzied pus 4-os naktī nebalsī Pieniņus cik šķībi vien var un katrreiz vienu un to pašu dziesmu...varēja vismaz pie tās mūzikas kvalitātes plati nomainīt... baigie žūpas!
Pāriet uz lappusi
1