Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
fuj
Autors Ziņojums
Viesis
Ievietots: 12. 01. 2006 [10:41]
jums te ta nikuljo shis forums :twisted: ko jus, dievu ludzat vai>? garlaicigi tachu, ne? ticet kadam moshkishiem... :twisted: nu labi, turpinat vien pielugt. mes tikmer uzdzivosim :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (jaaaa...tas ir velns!) haahha
Zigurds
Reģistrēts kopš: 09.10.2004
Ziņojumi: 132
Ievietots: 12. 01. 2006 [22:56]
skaidrs piedāvājums - iet ielās ar divlitrīgo plastmasas alus pudeli rokās, netīru melnu kreklu ar uzrakstu "ģeogrāfu mafija", tādu nekoptu seju, bet augstu pašpārliecību, ka "visi zaķi manējie" un tad atgriezties kojās, kurās "par tiem Ls 8,- neviens nav satīrijis manu istabiņu" un spēlēt datorspēles, tad pārtraukumos, nu kas ir zaudēts netiekot līdz otrajam līmenim ierakstīt forumā un tad aprijo baltmaizi ar vārīto desu nodomāt "es taču esmu kruts" icon_smile.gif
Nevaru garantēt, ka viss iepriekš rakstītais ir absolūti patiess un domāts nopietni
Domo
Viesis
Ievietots: 17. 01. 2006 [01:21]
Diezgan stipri šaubos ka tas vien ka tekstā tiek ievietoti "smailiji" ar "ragiem" tevi automātisi iekļaus demonu subklasē. Kāpēc forums ir tukšs? Tāpēc ka visi dzīvo un dzīro!
Viesis
Ievietots: 06. 05. 2006 [15:49]
jā kā tad
Viesis
Ievietots: 21. 05. 2006 [01:29]
kaa var eest vāriitas desas fujjjjjjjjjjjjjjjj :twisted: icon_redface.gif :shock:
laila
Viesis
Ievietots: 21. 05. 2006 [09:10]
Tāpēc, ka mūsu fakultātes studenti ir apmierināti ar savu studiju kvalitāti un nevarkšķ par katru sīkumu. Kā jau teica iepriekš - mēs baudam dzīvi. icon_wink.gif
Viesis
Ievietots: 24. 05. 2006 [23:07]
kas jums garšo labāk vāriita desa vai trekna sardelīte ar rūgušpienu? :shock: :shock: :shock:
izgajis driznaks
Viesis
Ievietots: 27. 05. 2006 [00:13]
Tu, laikam, pats neko citu sen neesi nedz ēdis, nedz redzējis. Izsaku līdzjūtību.
Viesis
Ievietots: 30. 05. 2006 [16:14]
Domo rakstīja:
Diezgan stipri šaubos ka tas vien ka tekstā tiek ievietoti "smailiji" ar "ragiem" tevi automātisi iekļaus demonu subklasē. Kāpēc forums ir tukšs? Tāpēc ka visi dzīvo un dzīro!
un kāa tad jusējie dzīro :idea: :?: icon_rolleyes.gif
Viesis
Ievietots: 30. 05. 2006 [16:18]
Zigurds rakstīja:
skaidrs piedāvājums - iet ielās ar divlitrīgo plastmasas alus pudeli rokās, netīru melnu kreklu ar uzrakstu "ģeogrāfu mafija", tādu nekoptu seju, bet augstu pašpārliecību, ka "visi zaķi manējie" un tad atgriezties kojās, kurās "par tiem Ls 8,- neviens nav satīrijis manu istabiņu" un spēlēt datorspēles, tad pārtraukumos, nu kas ir zaudēts netiekot līdz otrajam līmenim ierakstīt forumā un tad aprijo baltmaizi ar vārīto desu nodomāt "es taču esmu kruts" icon_smile.gif
šaadi
Pāriet uz lappusi
1