Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Ģeodienas tuvojas
Autors Ziņojums
lai Valters dzied
Reģistrēts kopš: 16.09.2005
Ziņojumi: 174
Ievietots: 22. 01. 2006 [15:03]
icon_lol.gif Nu... a kam negadās... (par to dziesmu :? )
Vienu skaistu dziesmu, skanīgu kā liesmu!
same old fear!
Viesis
Ievietots: 24. 01. 2006 [01:27]
Njā.. principā man tādu pasācienu pat zvaigznes piesolīja..
"Nu ir pakaļā. Ar nemazgātu burkānu.Ja Tu mazāk dzertu, kas gan būtu atteikšanās no taviem pamatprincipiem, tad nevajadzētu skraidīt uz specklīnikām, prasot iešpricēt celulītā vasku un silikonu. Tevi nocirps pliku, jo zvaigznes ir tālas, aukstas un nežēlīgas. Rēķinies ar priekšnieka iegribām - ja viņš sāk vilkt nost bikses, padod drēbju pakaramo. Koncentrēšanās spējas uzlabos Tavs parastais komplekts - 0,5 l degvīna, 20 cigaretes, 2 kausi alus pēc pusdienām un ilustrēts žurnāls, kurš pretendē uz universāla padomdevēja lomu visā, kas saistīts ar Tavu seksualitāti. Žēl, ka Tu visiem esi pie kājas. "

Bet nu pēc šodienas atklājuma ka Harija Potera oficiālajā latvijas mājas lapā (neprasiet ko es tur darīju) iet hiperaktīva diskusija par gotiem, es oficiāli paziņoju ka mani vairs nu nekas nepārsteidz.. icon_cool.gif

PS.Un Ģeodienas tikai tuvojas :twisted: !!!
lai Valters dzied
Ievietots: 01. 02. 2006 [09:56]
Kur tu šitādu prognozi norāvi :?: :?: :?: Acteku amuletā vai mīlestības saderībā?? Vai varbūt promiļu kalkulatorā?
Nu visss! Gôti ir atgriezušies no Gotlandes un ieņēmuši tīmekli!! Arī tvnetā sadaļā "slikts stils" ir disputs "goti" icon_razz.gif Un tur ir arī 50 likumi kā uzvesties patiesam gotam! galvenais no tiem - atceries par nāvi (jeb memento mori (kas noteikti tulkojās kā momentaļna v morje)) :twisted: Drīz visi būsim melni icon_evil.gif
same old fear!
Viesis
Ievietots: 06. 02. 2006 [22:30]
Nē takš! man to īsta zīlniece induviduāli sastādīja (un kamēr to darīja viņai dūmi sāka visur kūpēt un acs ābols apgriezās otrādāk)- bet zini tas patiešām darbojas icon_eek.gif !! pirmā daļa jau izpildijās icon_cry.gif ..
Jebkurā gadījumā daudz laimes dzimšanas dienā (zinu - novēloti)
Tavs liktenis ir šāds:
Ūdensvīrs (20. janvāris - 18. februāris)
Dzīve ir skaista kā Pikaso “Gernika”. Kaulu, zarnu, metāla šķembu un liesmojoša napalma juceklis. Tu dzer, lai aizmirstu. Taču Tu jau sen neatceries, ko gribēji aizmirst. Process ir kļuvis par pašmērķi. Novārtā pamestā sadzīve atgādina par sevi ik uz soļa - kopš pašnāvības mēģinājuma, iebāžot galvu gāzes plīts cepeškrāsnī, policija un ātrā palīdzība vairs neatsaucas uz taviem zvaniem. Protams, viņiem patīk iedzert uz Tava rēķina, taču tik neciešamu muldēšanu ir grūti paciest pat ar 12 gadus veca viskija glāzi rokā.

hehe takā tev ar tā dzīve neizskatās pēc rozu dārza :twisted:

PS. es ar lēnām cenšos integrēties gotiskās subkultūras pārstāvju vidū - traki gribās uz Gotlandi "na šaru" aizbraukt icon_lol.gif
lai Valters dzied
Ievietots: 07. 02. 2006 [19:37]
mana dzīve nav ne medusmaize, ne rožu dārzs, ne gladiolu vāze :shock:
Stopējam kopā? Man ir gôtu džemperis ar īkšķim paredzētu caurumu piedurknē - es integrējos ideāli starp melni ( :twisted: )sarkanajām ( icon_redface.gif ) noraudātajām ( icon_cry.gif ) sejām icon_cool.gif
same old fear!
Reģistrēts kopš: 10.02.2006
Ziņojumi: 23
Ievietots: 10. 02. 2006 [20:24]
Wow! tu jau pilnīgi pārspēj talantīgo Mr. Ripliju :shock: Bet zini ar drēbēm vien nepietiks - tev nāksies vēl nagus uzlakot, acis uzkrāsot un kājas noskūt (nezinu vai goti tā dara, bet riskēt arī negribas)!! Un nemaz nedomā sūdzēties :!: - es pati svētdien eju uz tetovēšanas salonu! Takā pavisam drīz manu kreiso krūti rotās raudošs enģelis ar asiņainiem spārniem nu kautkas tādā garā :?
lai Valters dzied
Ievietots: 10. 02. 2006 [20:45]
Vienīgais ko es varu noskūt ir seja.... Paga, bet tā ideja par tetovēšanos nav slikta!!! Es varētu uztetovēt melnu asaru, lai nav katru rītu jātērē laiks kosmētikas pasākumiem!! bet starp citu, man uz kreisās pēdas ir "uztetovēts" nomazgājamais tetovējums - ciku cakām izcakots Parīzes Dievmātes katedrāles krusts (viņai tāds ir vispār?)! Viens nags man ir uzlakots onlainā - iespiedu nesen durvīs. Tagad pilnīgi melns. Ceru ka tik drīz nenoies - smuki izskatās icon_cool.gif tagad domāju par iespēju uztaisīt pīrsingu uz mugurkaula - uz katra skriemeļa pa asumiņam! Drēbes gan laikam'būs saplēstas, taču stils prasa upurus!! icon_rolleyes.gif
same old fear!
Ievietots: 16. 02. 2006 [15:33]
Pakalusijos tevī un apstrādāju visus pirkstus ar āmuru..patiešām simpātisks iznākums icon_razz.gif . Bet ceru ka tu vēl neesi appīrsojis visu muguru, jo tas tev var draudēt ar ļoooti garu un aukstu ziemu - visas meitenes nobīsies no traumēšanos ja nu vienīgi tu vari ko sarunāt iekš www.sadomozodate.com icon_wink.gif ...
lai Valters dzied
Ievietots: 16. 02. 2006 [16:20]
:? :?: Kā es kādu (izņemot sevi) varu satraumēt ar pīrsingotu muguru??? Es zinu, ka tas draud ar noplēstu muguras ādu (esmu redzējis kā izskatās uzacs, no kuras ir izrauts pīrsings) icon_rolleyes.gif bet to iepazīšanās lapu es zinu - tieši tur es aizguvu ideju izdaiļot savus pirkstus ar ilgstoši noturīgu melnu krāsu! Visas meitenes ir manējāsicon_smile.gif)
same old fear!
Ievietots: 17. 02. 2006 [18:25]
uuu, Valter, ja vien tu zinātu icon_cool.gif ! ne to vien mūsdienu prograsīvā jaunatne var dabūt gatavu. Eu a tu tur neesi chatā ar iesauku master_pain? :?: :?