Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Ģeodienas tuvojas
Autors Ziņojums
lai Valters dzied
Reģistrēts kopš: 16.09.2005
Ziņojumi: 174
Ievietots: 07. 01. 2006 [22:33]
es esmu cilvēks bez identitātes... icon_redface.gif
Vienu skaistu dziesmu, skanīgu kā liesmu!
same old fear!
Viesis
Ievietots: 08. 01. 2006 [13:53]
Pat ja tevi sabradātu alņu bars vai uzkluptu 100 urlas,un tu būtu līdz nepazīšanai sakropļots - nekādu bēdīgu seju Jaunajā 2006 (mana rezolūcija icon_cool.gif )!!

PS. man šķiet ka pēdējais cilvēks kas tā izteicās par savu identitāti izrādijās sērijveida slepkava + sadists uz pusslodzi... icon_wink.gif
lai Valters dzied
Ievietots: 08. 01. 2006 [16:06]
Nu principā jā... man patīk noskūt lelles un uzlikt uz elektriskās plīts un vērot kā tās kūst. Vēl brīvajos brīžos es žņaudzu augstpapēžu kurpes. Tad vēl ik pa brīdim guļošajiem sadzenu adatas aiz nagiem un visādi citādi izklaidējos :twisted: Ehrrr... mēs saderam kopā! heeepppy new year icon_razz.gif !!!
Ziba
Viesis
Ievietots: 08. 01. 2006 [19:30]
Hapiigu un Hipiigu sho 2006!!!!
:!: :!: :!: Un visi rādam Bumbuļus :!: :!: :!:
same old fear!
Viesis
Ievietots: 09. 01. 2006 [01:21]
Nu gluži kā Čakijs un viņa sēkla icon_wink.gif. Man tā šķiet ka mums vajadzētu apvienoties un izveidot F-Team.. tu žņaugtu kurpes un izklaidētos ar adatām kamēr es taisītu visiem 8 sekunžu kokteiļus dažādās krāsās un ar dažādiem uzgaļiem! Mēs visus paņemtu aiz dziesmas icon_cool.gif !

Ziba viens kalaboks tieši tev :twisted:
lai Valters dzied
Ievietots: 09. 01. 2006 [09:09]
NU tad es eju pēc Kosmodiska lai varētu veikt ortodontiskās spīd(z)ināšanas operācijas!!! Ļaunumam ir jāmirst :twisted:
Čiki, briki - visi pliki un Ziba izveseļojās viensi divi icon_cool.gif
Viesis
Ievietots: 10. 01. 2006 [07:29]
ti što :shock: ?!
Tagad kad esam noformējušies nevar vairs atklāt avus slepenos ieročus un tā tālāk! Tas būtu kā ja Supermušina pēkšņi visiem paeiktu savu vājību uz markām icon_rolleyes.gif (BEIGAS metrapolei).. tavas bezbēdīgās dienas nu ir cauri - priekšā stāv meliem un kodiem pilnā pasaule. Turpmāk jaukais asoc. profesors Strautniek tev būs Komandors Ļauniezis un es pat neteikšu kas ir Markots (bet nu to jau visi tikpat zina)... Zinu ka ir grūti un ka reiz pa reizei nerviem neizturot nāksies uzvemt savam spilvenam vai izkausēt kādu Bārbiju.. piedod bet tagad tu esi seksa simbols un tev nāksies ar to kautkā sadzīvot - tā ir nasta kas nāk līdz ar darbu un apspiesto kostīmu icon_razz.gif

PS. Tu varētu Zibu padarīt par savu zēnu :idea: , ja kas!
PS2. un jā Ļaunumam ir jāmirst..go go go go! goooo F-team!
same old fear!
Viesis
Ievietots: 10. 01. 2006 [07:32]
to uzrakstīju es icon_redface.gif
lai Valters dzied
Ievietots: 10. 01. 2006 [14:19]
Mums ar Zibu jau ir ierocis kas palīdz jebkurā situācijā un pret jebkuru pretinieku - "visi rādam bumbuļus"!! :twisted: Un vēl arī "čiki, briki - visi pliki!" Neviens nespēj pretoties!!
bet ja nopietni - grūti būt supervaronim! Otrā diena iet uz beigām -esmu no stresa jau noplēsis ar kāju nagiem visas tapetes virtuvē, izēdis visu kaķu barību un superreitūzenes arī spiež! Vienīgasi kas man palīdz ir Abdominal vēderpreses trenažieris!! UN Ļaunums mirst icon_rolleyes.gif
Bumsenmasters
Reģistrēts kopš: 02.03.2005
Ziņojumi: 8
Ievietots: 10. 01. 2006 [14:55]
Zibucim noplēstas tapetes, un tagad vinam salst, kakīsi atkal badā, bumbierenes nerullē! Un tā mēs cīnāmies pret ļaunumu!?