Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
GIS
Autors Ziņojums
septinni
Viesis
Ievietots: 21. 10. 2005 [16:41]
...nu jaa sso teemu laikam sapartiis tikai 2. kurasa studenti!!!probleema ir paraktinnos!!!!mees visi dodamies, pildam, nu tiessam censsamies..., bet tur priekssaaa ir "puisiits" :? , kas no GIS pats neekaa lagaa nesaprot!!!nav normaali, ja var pateikt, ka peecs taam visaam praktinnu lapaam pat meerkanni saprastu kas daraaams, ka taadu meerkannu priekssaa pat muti nav veerts dzesset!!!vai tad tiessaam ir tik gruuti paskaidrot, paliidzeet!!!var ignoreet, bet tu tur tiessaam kaa meerkakkis seedi un domaa kaada velna peec es te seezu un teereeju laiku kaukam taadam, jo nekur netiec.....,var tik apbriinot studentu pacietiibu un ieciitiebu pret sso "pasniedzeeju"-maari :shock: ......!!!!help, Dzelziit paliidzi!!!icon_smile.gif
belsi
Viesis
Ievietots: 21. 10. 2005 [19:41]
jaaierubii pasham. visi tur bijaam. dziivojam
belsi
Viesis
Ievietots: 21. 10. 2005 [19:42]
vai arii njem fleshku un kopee. darbojaas ja bishkinj pielabo
Viesis
Ievietots: 21. 10. 2005 [22:54]
Kad man bija GIS, man ar saprashanu nebija nekaadu probleemu. Manupraat, daudziem probleema ir taa, ka vinji liidz galam neizlasa to kas rakstiits priekshaa uz lapas vai nedomaa liidzi tekstam, un tad jautaa pashsaprotamus jautaajumus. Man shkjiet, ka ir pat labi, ka shajaa priekshmetaa visu neielej mutee ar karotiiti, bet liek saprast pasham.
bleera
Reģistrēts kopš: 30.09.2005
Ziņojumi: 7
Ievietots: 22. 10. 2005 [01:54]
Es tieshaam nesaprotu...nu i ko dariit....icon_frown.gif((
soulmates never die
felidae
Reģistrēts kopš: 03.11.2005
Ziņojumi: 5
Ievietots: 03. 11. 2005 [22:18]
Nu...īstenībā, tas puisītis no ĢIS saprot diezgan daudz..un pēc savas pieredzes zinu, ka, ja grib, tad var izpildīt un izpildīt pareizi!Vismaz līdz 4tajam darbam esmu bez problēmām!Galviņa jadarbina! icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
ERROR
Viesis
Ievietots: 05. 03. 2006 [10:54]
p[rtetiiga nartisham attieksme bija, bet samejais ir prom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeeee.
puisiits
Viesis
Ievietots: 27. 03. 2006 [14:56]
Nu lai jums dzīvē fonogramma nekad nelēkā icon_wink.gif