Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
Praktiskie darbi-Neto radiācija u.c. citi grafiki
Autors Ziņojums
Urmass
Viesis
Ievietots: 13. 10. 2005 [12:23]
Vai Jums gadijuma nav aizkeries no pirmā kursa 1. praktiskais darbs fiziskajā ģeogrāfijā?Ideālā variantā būtu,ja šis darbs būtu par 30 grādiem uz paralēles un 120 grādiem uz meridiāna.Steidzīgi nepieciešams.PALĪDZIET,parādā nepalikšu.Tel.6569117 :?
mm
Viesis
Ievietots: 15. 10. 2005 [17:49]
keep dreaming...Urmass
riima
Reģistrēts kopš: 11.12.2004
Ziņojumi: 59
Ievietots: 15. 10. 2005 [18:42]
eu chaliit - tu daunis esi? nevari vakjii pieie klaat kaadam par tevi gudraakam un paprasiit, gan jau pa kaadu 07 vienotos! ne jau forumaa...
Šis viedoklis ir pilnīgi neatbilstošs sabiedrības normām un uzskatiem. Tajā ir dauc gramatisko kļūdu un necenzētu rupjību. Bērniem ar vājiem nerviem un zem 18 g.v. NELASĪT
Tomass
Viesis
Ievietots: 17. 10. 2005 [14:33]
nu toch, kaa nav kauna kaut ko taadu TE raxtiit!!!!!!
nu jau gan dazs labsir izlaidies tik taalu, ka grib lai visu pasniedz kaa uz papaaltes.
P.S.piekriitu iepriekseejam viedoklim. :mrgreen:
Agate
Reģistrēts kopš: 14.03.2005
Ziņojumi: 30
Ievietots: 17. 10. 2005 [14:44]
Khe khe khe... Man jau gan liekas, ka sheit tieshaam vairaak ieredas shaadas teemas, nekaa diskusijas par alkohola labveeliigo vai nelabveeliigo ietekmi uz Gjeograafiem... Reizeem ir noderiigi padaliities arii savaadaaka raxtura informaacijaa!!!

Diemzheem Urmassam paliidzeet nevaru...

Bet atgaadinaashu Daargajam Tomasam, ka veel ne tik sen pac man To Paplaatiiti paluudza un Pienjeema ar Neviltotu prieku un atvieglojumu!!! icon_lol.gif icon_wink.gif
Tak nenjemiet nopietni pieree visu, ko es saku icon_biggrin.gif
Sindix
Viesis
Ievietots: 17. 10. 2005 [16:24]
Ja...jaa....T-MAS.....Mr.Ratzels un vinja dziljum dziljaas idejas....veel nesen tika apskrapeets no vecaakajiem kursiem..bet tiesa gan ne LU forumaa..bet tomeer.... icon_lol.gif
TICU
Viesis
Ievietots: 17. 10. 2005 [16:29]
ticu ka pienjeema, bet ne jau te tas jaadara. bet taada jau ir solidaritaate