Bij rallijs...
| Autors |
Ziņojums |
|
Erce
Reģistrēts kopš: 25.04.2005
Ziņojumi: 11
|
|
Ievietots: 09. 10. 2005 [20:54]
|
Bij, bij.. bij lapzz.. viss silti un garšīgi.. un smaidīgi.. ...dzīve jāņem smejot, tik, cik tā iemirdzas, kā garāmejot...
|
|
|
|
|
belsi
Viesis
|
|
Ievietots: 09. 10. 2005 [20:54]
|
|
plz foto plz!
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 09. 10. 2005 [21:37]
|
Jā, un paldies SAULEI par labo sadarbību..
|
|
|
|
|
Keri
Reģistrēts kopš: 24.08.2005
Ziņojumi: 255
|
|
Ievietots: 09. 10. 2005 [22:04]
|
bija IDEAALI!!!!!!!!!!!
tas pasaakums bija uz goda! cilveeki vnk kolosaali un neatkaartojami!
cerams, ka visi tiksimies atkal naakamajaa ralllijaa(protams, arii ikdienaa buutu jauki!)!!!
|
|
|
|
|
Martini
Reģistrēts kopš: 12.09.2005
Ziņojumi: 85
|
|
Ievietots: 10. 10. 2005 [11:55]
|
Rallijs bija superīgs, tik pat labs kā vienmēr (gandrīz vienmēr). Pirmām kārtām - laikapstākļi! Ja tie nebūtu tik labi - būtu švakāk!
Otrām kārtām - atkal jāizsaka prieks par 1.kursu. Jūsu bija līdzīgi daudz kā mūsu, kad mēs bijām 1.kursā. Laikam gan pat vairāk. Jāatzīst pat izbrīns par dažu dalībnieku izturību un apmierinātās sejas pat svētienas rītā. Es :shock: , kā Keri varēja mūs paciest, bet ja reiz saka, ka dikti paticis un pat uzslavē mūs - tad Respect!
Nez kā Pankam izgājis :?: No Martini, No Party
|
|
|
|
|
ntr
Viesis
|
|
Ievietots: 10. 10. 2005 [13:34]
|
viss bija skaisti, vienīgi tā upe man vienu brīdi pieriebās...cik ilgi var airēt??? nekādas sasodītas straumes, viens vienīgs ezers ar stāviem krastiem...
bet visumā, bija pa skaisto!!!
|
|
|
|
|
Agate
Reģistrēts kopš: 14.03.2005
Ziņojumi: 30
|
|
Ievietots: 10. 10. 2005 [13:39]
|
Bij rallijs... Un buus rallijs - kaa es gaidu naakamo... Un tiehsi taapeec katrs rallijs ir to veerts, lai vinju gaidiitu un sagaidiitu tikshanos ar Jums visiem - lai arii varbuutaam ne ar visiem naakas parunaaties un pakopoties, bet taa atmosfeera ir saliidzinaama ar pasaules lielaako prieku... Kaut kaa taa... Katraa zinjaa taa ir vieta, kur atrast labus draugus un just vinjiem liidzi beedaas un priekos!!! Milzoniigs prieks par Pirmo kursu - zheel tikai, ka nebija Muusu draudzenes no Baldones, bet Keri - apbriina par pacietiibu un izturiibu ralliju aizvadot kopaa ar Muusu visu laiku Labaako Vienu Gadu Pirms Mums
Miilu Juus nepraatiigi... Godiigi...
P.s. Patiesiibaa man ir daudz vairaak ko teikt, bet man kaukaa shodien pirkstinji neklausa un domas jaucaa pa galvu daudz reiz aatraak nekaa Aiviekstes straume
Dikti gaidu bildes!!! Luudzu, ja kaads zin kur ir - pasakiet Tak nenjemiet nopietni pieree visu, ko es saku
|
|
|
|
|
dalailama
Viesis
|
|
Ievietots: 10. 10. 2005 [13:44]
|
|
rallijs bij tik laps, tik laps, ka neatradu taa arii laiku iedzert!!! Teiciens naf mans bet pilniibaa raksturo manas izjuutas!!! un vispaar lapi, ka atbraucaam!!!
|
|
|
|
|
Anete
Viesis
|
|
Ievietots: 10. 10. 2005 [16:23]
|
Jā, dajoš bildes! Es taču beidzot gribu redzēt to Keri, kura izturēja Bukšu savā laivā (ekipāža mūždien piebrauca tumsā, un es to kombināciju nedabūju ievērtēt )
Dažas bildes ir draugiem.lv Evitas Kļaviņas galerijā.
Un, jā, rallijs bija brīnišķīgs. Laiks tik labs droši vien tāpēc, ka bija jubilejas (40.) ģeorallijs. Upē straumes varēja būt vairāk, bet to atsvēra brīnišķīgās rudens lapu ainavas, skaistās zvaigznes, un, protams, jūsu ģeniālā kompānija
|
|
|
|
|
lai Valters dzied
Reģistrēts kopš: 16.09.2005
Ziņojumi: 174
|
|
|
|