| Autors |
Ziņojums |
|
rosmerta
Viesis
|
|
Ievietots: 03. 10. 2005 [20:53]
|
|
Hallo, teologi! Vai kaads ir klausiijies to izveeles kursu pie Leitaanes "Zinatniskas fantastikas religjiskas probleemas"? Vai shogad ar taads ir? Vai labs?
|
|
|
|
|
TF Students
Viesis
|
|
Ievietots: 18. 10. 2005 [10:05]
|
|
nee, shogad leitaanei nav shaada kursa, varbuu citu gadu buus, bet vari tachu pats paluukoties TF lekciju sarakstaa, kas ir un kas nav
|
|
|
|
|
nazguls
Viesis
|
|
Ievietots: 21. 10. 2005 [09:00]
|
|
Šis lekciju kurss bija labs. Vai būs labs joprojām, kad pagājuši gadi, kopš pirmo reizi tāds bija, tas, protams, ir jautājums. Jo daudzi pasniedzēji pārāk aizraujas ar savu akadēmisko izaugsmi, bet par studiju kvalitāti aizmirst, kā arī nerēķinās ar studentiem... Es klausījos. Man patika.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 11. 2005 [21:59]
|
|
religija boooring! macites ko tadu kas nemaz nav-phe :twisted:
|
|
|
|
|
realais
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 12. 2005 [17:58]
|
|
Jums ko te darit nav ko galigi?
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 01. 2006 [13:17]
|
|
Ja kādam tas vēl nav zināms, tad dažādu reliģiju eksistence ir acīmredzams fakts. Tas, ka kāds to vēl nav pamanījis nozīmē, ka šādam cilvēkam (nabadziņam), laikam, nācies dzīvot kādā no sabiedrības izolētā alā, vai kā tamlīdzīgi.
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 29. 01. 2006 [18:31]
|
|
Viesis rakstīja: Ja kādam tas vēl nav zināms, tad dažādu reliģiju eksistence ir acīmredzams fakts. Tas, ka kāds to vēl nav pamanījis nozīmē, ka šādam cilvēkam (nabadziņam), laikam, nācies dzīvot kādā no sabiedrības izolētā alā, vai kā tamlīdzīgi. uj, ne! dzivoju normala dzivokli-viss ok. bet religija pati par sevi ir FANTASTIKA
|
|
|
|
|
realais
Viesis
|
|
Ievietots: 08. 02. 2006 [18:50]
|
|
Viesis rakstīja: religija boooring! macites ko tadu kas nemaz nav-phe :twisted:
Esmu vispar staraa ja varu lasit par to, kas nava..
A ja vel tas ir jaamaacas, tad...
|
|
|
|
|
Rosmerta
Viesis
|
|
Ievietots: 17. 03. 2006 [20:46]
|
|
Varbuut kaadam saglabaajushies shii lekciju kursa (leitaanes) konspekti?
|
|
|
|