Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
teologjiskaa fantastika
Autors Ziņojums
rosmerta
Viesis
Ievietots: 03. 10. 2005 [20:53]
Hallo, teologi! Vai kaads ir klausiijies to izveeles kursu pie Leitaanes "Zinatniskas fantastikas religjiskas probleemas"? Vai shogad ar taads ir? Vai labs?
TF Students
Viesis
Ievietots: 18. 10. 2005 [10:05]
nee, shogad leitaanei nav shaada kursa, varbuu citu gadu buus, bet vari tachu pats paluukoties TF lekciju sarakstaa, kas ir un kas nav
nazguls
Viesis
Ievietots: 21. 10. 2005 [09:00]
Šis lekciju kurss bija labs. Vai būs labs joprojām, kad pagājuši gadi, kopš pirmo reizi tāds bija, tas, protams, ir jautājums. Jo daudzi pasniedzēji pārāk aizraujas ar savu akadēmisko izaugsmi, bet par studiju kvalitāti aizmirst, kā arī nerēķinās ar studentiem... Es klausījos. Man patika.
Viesis
Ievietots: 15. 11. 2005 [21:59]
religija boooring! macites ko tadu kas nemaz nav-phe :twisted:
realais
Viesis
Ievietots: 15. 12. 2005 [17:58]
Jums ko te darit nav ko galigi?
Viesis
Ievietots: 25. 01. 2006 [13:17]
Ja kādam tas vēl nav zināms, tad dažādu reliģiju eksistence ir acīmredzams fakts. Tas, ka kāds to vēl nav pamanījis nozīmē, ka šādam cilvēkam (nabadziņam), laikam, nācies dzīvot kādā no sabiedrības izolētā alā, vai kā tamlīdzīgi.
Viesis
Ievietots: 29. 01. 2006 [18:31]
Viesis rakstīja:
Ja kādam tas vēl nav zināms, tad dažādu reliģiju eksistence ir acīmredzams fakts. Tas, ka kāds to vēl nav pamanījis nozīmē, ka šādam cilvēkam (nabadziņam), laikam, nācies dzīvot kādā no sabiedrības izolētā alā, vai kā tamlīdzīgi.
uj, ne! dzivoju normala dzivokli-viss ok. bet religija pati par sevi ir FANTASTIKA icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
realais
Viesis
Ievietots: 08. 02. 2006 [18:50]
Viesis rakstīja:
religija boooring! macites ko tadu kas nemaz nav-phe :twisted:

Esmu vispar staraa ja varu lasit par to, kas nava..
A ja vel tas ir jaamaacas, tad... icon_biggrin.gif
Rosmerta
Viesis
Ievietots: 17. 03. 2006 [20:46]
Varbuut kaadam saglabaajushies shii lekciju kursa (leitaanes) konspekti?