Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
par fukseni
Autors Ziņojums
mazais
Viesis
Ievietots: 05. 10. 2005 [10:11]
pagājušā gada fuksenē (kad pati biju fuksis) dabūju i paēst, i padzert i alus bija normāls i pašai vēl bija līdz brendija lāsīte. un bija ļoti labi, jo pieņēmu visu kā ir nevis skaitīju naudu un prātoju kurš ko par maniem pāris latiem dabūs!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Osis
Reģistrēts kopš: 20.01.2005
Ziņojumi: 368
Ievietots: 05. 10. 2005 [12:23]
par alkoholu- neviens nevienam neko nav paraadaa! tas ir par velti :!:

P.s. es tik ceru ka muus nepiechakareeja icon_lol.gif
i'm on a highway to the promise land
i'm on a highway to hell \m/
ludii
Reģistrēts kopš: 07.06.2005
Ziņojumi: 92
Ievietots: 05. 10. 2005 [13:26]
avei rakstīja:
bazars iet nevis par to, ka nebūs sidra, bet par to, ka snāk izmaksāt citiem. un ja gribas dzert, vēl jāpiemaksā... a kur naudu ņemt? no vecākiem, jo stipendijas nav, nestrādāju... vai manai mammai jāuzsauc alus, vai?

varu Tevi nomierināt- maksā visi, ari tie, kuri fuksēs!!!!
Viesis
Ievietots: 05. 10. 2005 [22:36]
ludii rakstīja:
avei rakstīja:
bazars iet nevis par to, ka nebūs sidra, bet par to, ka snāk izmaksāt citiem. un ja gribas dzert, vēl jāpiemaksā... a kur naudu ņemt? no vecākiem, jo stipendijas nav, nestrādāju... vai manai mammai jāuzsauc alus, vai?

aveiIEVA?! :shock:
janisr
Reģistrēts kopš: 05.09.2005
Ziņojumi: 303
Ievietots: 06. 10. 2005 [00:05]
Viesis rakstīja:
ludii rakstīja:
avei rakstīja:

icon_smile.gif varbuut jaa! varbuut nee icon_smile.gif
keep it real!
Siimanis
Reģistrēts kopš: 21.02.2005
Ziņojumi: 320
Ievietots: 06. 10. 2005 [14:38]
Osi, neuztraucies par braali, es pagaashgad krietni nervozeeju, vai tikai muus nepiechakarees, bet nee _ viss bija chiki!

avei! ja vieniigais iemesls, lai nebrauktu, ir alus nedershana, tad tas ir diezgan stulbi. es pats alkoholiskos dzeerienus iipashi nemiilu, bet tas nekaadaa gadiijumaa fuksenee nav galvenais. un, ja uztraucies par maksu, nedomaa, ka Tevis maksaataa nauda nosedz visas izmaksas. cik atceros no pagaajushaa gada, daliibas maksa nosedza aptuveni 30 procentus no kopeejaam izmaksaam! icon_wink.gif
Broža
Reģistrēts kopš: 21.07.2005
Ziņojumi: 65
Ievietots: 06. 10. 2005 [19:57]
Stāsti vien Sīman, ka tu nedzer!! Cik reizes Tevi neesmu redzējis guļam gaitenī piedzērušos icon_smile.gif Bet galvenais ir paņemt daudz alkahola uz fukseni, lai varētu tā labi nosvinēt.
Dievs ir vēsturnieks........mācās maģistros VFF icon_smile.gif
Viesis
Ievietots: 07. 10. 2005 [01:06]
he he eh...! lai nu buutu...
ludii
Reģistrēts kopš: 07.06.2005
Ziņojumi: 92
Ievietots: 07. 10. 2005 [12:54]
Broža rakstīja:
Stāsti vien Sīman, ka tu nedzer!! Cik reizes Tevi neesmu redzējis guļam gaitenī piedzērušos icon_smile.gif Bet galvenais ir paņemt daudz alkahola uz fukseni, lai varētu tā labi nosvinēt.

Brožīt, a Tu noteikti pats blakus viņam gulēji, ko?
avei
Reģistrēts kopš: 27.08.2005
Ziņojumi: 208
Ievietots: 09. 10. 2005 [12:41]
Viesis rakstīja:
ludii rakstīja:
avei rakstīja:

ķāds te ir gudrs...
bet, ja kas, ja dzersiet alu, moš vienu malku izmaksāju es, jo es jau samaksāju par dalību... žēl jau bija, bet gribējās savu fukseni izdzīvot!
dzīvo dzīvē dzīvu dzīvi, dzīvam dz''ivē dzīva dzīve
Pāriet uz lappusi
Iepriekšēja
2