| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 09. 2005 [17:05]
|
|
nu??? es gribu zinaat vairaaku cilveeku viedokljus par sho pasaakumu... galvenais- par 1.kursu
|
|
|
|
|
Vēl viens Viesis
Viesis
|
|
Ievietots: 25. 09. 2005 [18:14]
|
vareeji jau saakt ar savu viedokli, ļ.cien.Viesi
|
|
|
|
|
Keri
Reģistrēts kopš: 24.08.2005
Ziņojumi: 255
|
|
Ievietots: 25. 09. 2005 [23:57]
|
aarkaartiigi interesanta attieksme pret apkaarteejo vidi... viss ieziimeets ar dazhaadaaam vielaam/lietaam un nenoskaamiem objektiem...
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 09. 2005 [08:56]
|
|
da kaadas tur atsauksmes, tik un taa neviens neko neatceraas...
|
|
|
|
|
Agate
Reģistrēts kopš: 14.03.2005
Ziņojumi: 30
|
|
Ievietots: 26. 09. 2005 [10:09]
|
Nu kaapeec tad uzreiz, ka neviens neko neatceras... Atceras gan! Pieljauju, ka daudzi tieshaam uzvedaas taa diivaini, nedaudz skalji, bet taa nu tas ir... Lielaakoties tas ir deelj prieka atkal visiem tikties kopaa! Bet nu es neieshu attaisnot to, ka gjeograafiem patiik priecaaties tieshi shaadaa veidaa, jo manupraat tas gan vairaak ir jau exgjeograafu nopelns un slava, jo, kad shiet staajos iekshaa, man jau tad teica: bet gjeograafi tachu ir baigie dzeeraaji!!! Domaajams, ka shis miits ir iestraadaajies par gjeograafiem, jau no tiem laikiem, kad sheit studeeja arii muusu tagadeejie pasniedzeeji, jo visiem tachu patiik staastiit Mednieku staastus par savu jauniibu Taa tas ir!
Par sportoshanu - arii gjeorallijs ir sava veida sports ir arii nedaudz jaaairee! Arii peec fantastiskas izdejoshanaas saap muskulji taapat kaa peec virves vilkshanas, basketbola utt... Nu labi - te man vairs nava ko piebilst Nekad neesmu bijusi aktiiva sportiste! Man tikai zheel, ka shoreiz bija jaapvienojas 1., 2. un 3. kursam, bet nu vismaz labi, ka taa Varbuut, ka taa deelj pietruuka nedaudz vairaak sacensiibu gara!
Un par apkaarteejo vidi - lai cik vinja drausmiiga izskatiitos pasaakuma norises laikaa, tomeer peecaak visi Neatpaziistamie objekti tiek savaakti, sashkjiroti un evakueeti! Mees tachu zinam, kaa ir jaaizturaas pret muusu vidi!!! Vai ne?!
Piedodiet, ja kaadam nepatiik manis teiktais, bet tas ir tikai mans viedoklis, kam kaads var piekrist un kaads var nepiekrist, bet nevajag uzreiz Man paarmest, ka tas mans Viedoklis te taa sagribeeja paraadiities
Paldies par uzmaniibu!!! Tak nenjemiet nopietni pieree visu, ko es saku
|
|
|
|
|
suzy
Reģistrēts kopš: 14.09.2005
Ziņojumi: 20
|
|
Ievietots: 26. 09. 2005 [11:26]
|
Geetes vaardiem runaajot : cilveeka noziime ir veerteejama ne tik daudz peec ta,ko viņš pēc sevis ir atstājis,bet arī pēc tā,kā viņš darbojies un pratis iegūt no citiem,un vēl pēc tā,kā viņš citus pratis ierosināt uz darbošanos un vērtību apgūšanu.
Tiešām bija liels prieks iegūt daudz vērtīgu info no vecākākajiem kursiem un tas nekas,ka vinji trektareeja mūsu alkoholu,bet vienam otrs ir jātbalsta.
Bēdīgi bija daži indivīdi,kas iedomājas,ka pirmais kurss ir kaut kaadi mazi lohi-un kaapēec vinji sheit vispaar atbraukushi.Piedodiet,godātie,bet juuus esat izpelnijushie manu nicinaajumu,jo es neuzskatu,ka cilveekus var veerteet peec vecuma un izskata. Bet kompleksaini ljautinji jau pastaav visās sabiedrīibas daļās.
Summa summārum: es ceru uz tikshanos gjeorallijaa un ka jaukaa tradiicija vecajiem no katras laivas pa 0,5 atjaunosies. Un nav jau runa par alokoholismu-gribi dzer,gribi nedzer,bet tos,kas ir priekshgaajeeji ir jaaciena. ..vēl viena pa gaisa pastu pienākusī dagonīta bandrole ir likvidējusi visas turienes celtnes un iedzīvotājus.
|
|
|
|
|
Martini
Reģistrēts kopš: 12.09.2005
Ziņojumi: 85
|
|
Ievietots: 26. 09. 2005 [12:04]
|
|
Pasākums tika ieturēts īstākajā ģeogrāfu stilā. Tādu arī es to gaidīju un laimīgs aizbraucu mājās (labi - mani aizveda). Čillauts rudens saulītē, šmigaini purni un tik pat šmigaina komunikācija - nekad neatteikšos. Prieks, par 1.kursa meiteņu kuplo skaitu, tai pat laikā ne-prieks par puišu absolūto trūkumu! 1.,2.,3., kursa apvienotās komandas arī slavu nedara. Vajadzēja katram kursam savu komandu! Ņemiet piemēru no maģistriem - pat ne vairs LU studenti ar lielāko prieku brauc un spo(i)rto. No Martini, No Party
|
|
|
|
|
Viesis
|
|
Ievietots: 26. 09. 2005 [12:17]
|
Viss jau bija Baldroniishu stilaa un magjistri atka izciiniija uzvaru!!! Tik taa nesaprotami bij, kaapeec visu dienu tika speeleets basiitis un kur izpalika ierastie volejbola machi un futbols??? Parasti visu paspeeja izspeeleet, kas tad shoreiz bija par vainu
Bet taa super!!! Un nakamaa riita vaaljaashanaas sauliitee......
|
|
|
|
|
Teetis
Reģistrēts kopš: 06.04.2005
Ziņojumi: 18
|
|
Ievietots: 26. 09. 2005 [12:37]
|
|
... kaadas atsauksmes.... arpraats mazie draudzinji... arpraats!! Teetis ir tikai viens un taa tam buus buut
|
|
|
|
|
Teetis
Reģistrēts kopš: 06.04.2005
Ziņojumi: 18
|
|
Ievietots: 26. 09. 2005 [12:41]
|
|
aa un veel viena lieta. kam tur bija aparaats liidzi un kur varees kaadu biuldi redzeet? Teetis ir tikai viens un taa tam buus buut
|
|
|
|