| Autors |
Ziņojums |
|
Lāsma
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 09. 2005 [15:35]
|
Mūsu fakultātes Studentu padome meklē jaunus un vecus darbīgus cilvēciņus ar iepriekšēju pieredzi vai bez pieredzes studentu dzīves organizēšanā. Par priekšrocību tiks uzskatīta milzīga vēlme nodarboties ar sabiedriskām lietām. Diemžēl materiāli labumi netiek solīti, bet morāli labumi gan varētu tikt - vispārēja cieņa vai naids (pēc paveiktajiem darbiem ), plaša atpazīstamība, organizatoru gods un atlaides, daudz jaunu draugu un nedraugu (atkal atkarīgs no darbiem ).
Tad nu ja kādam interesē iesaistīties šajā sabiedriskajā organizācijā un darīt, es uzsver, darīt (nevis vienkārši skaitīties vai kulstīt muti), tad esiet laipni aicināti interesēties pa e-pastu lasmasi@gmail.com
Drīzumā visiem gribētājiem varbūt varēs uzorganizēt arī tādu kā sapulcēšanos :!:
|
|
|
|
|
Lāsma
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 09. 2005 [16:47]
|
Un vispār, šitais teksts tika ielikts, jo tagadējā Studentu padome ir novecojusi (vārda tiešajā nozīmē) un tai ir nepieciešami pēcteči...
Kamēr tās sastāvā vēl ir daži pieredzējušāki ļautiņi, tikmēr jaunajiem netiks liegts padoms un palīdzība, bet kad no fakultātes pazudīs šie nedaudzie cilvēki, būs nepieciešamas jūsu stingrās rokas, kas saglabā fakultātes tradīcijas.
Pierādot sevi, izaugsmes iespējas garantētas!
|
|
|
|
|
Lāsma
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 09. 2005 [18:40]
|
(1)Jau jau meklē, tad meklē...
Vēl Studentu padome meklē cilvēciņu ar B kategorijas autovadītāja apliecību un kravas busiņu (tiks vestas laivas), kas grib braukt ģeorallijā un piepelnīties ar savu busiņu (par samaksu vienosimies). Obligāta prasība ir gatavība un spēja atturēties no reibinošiem dzērieniem ceturtdienā un svētdienā...
Ja nu kādam paziņu lokā ir šāds eksemplārs, tad nekautrējieties viņam piedāvāt laivasbiedra vietu...
|
|
|
|
|
Lāsma
Viesis
|
|
Ievietots: 15. 09. 2005 [18:45]
|
(2)Jau jau meklē, tad meklē...
Tātad, Studentu padome turpina meklēt arī [size=18]foršu dīdžeju[/size:9766d724ff] ar aparatūru un, vēlams, arī savu transportu un gaismām uz 24./25.septembra nakti Baldonē, kur pēc lielas sportošanas paredzēta ģeogrāfu, ģeologu un videnieku ballēšanās. Foršais dīdžejs var cerēt arī uz nelielu atalgojumu (atkal būs jāvienojās).
Ja kāds lasa šos manus dumjos sludinājumus, tad varbūt var domās apsekot savu paziņu pulku. Paldies !
|
|
|
|
|
Agate
Reģistrēts kopš: 14.03.2005
Ziņojumi: 30
|
|
|
|
|
Lāsma
Viesis
|
|
Ievietots: 16. 09. 2005 [16:48]
|
Studentu padome meklee Rallija EMBLEEMU !!!!!
Tiek izsludināts konkurss par šii rudens rallija emblēmu+saukli, ko shtanceet uz jaukajiem rallija kreklinjiem. Juusu piedaavaajumi tiek gaidiiti liidz 26.septembra vakaram e-pastaa lasmasi@gmail.com vai arii Studentu padomes lodzinjaa pie garderobistes. Taatad, raalijs notiksies pa Sveetupi, bet laimiigais konkursa uzvareetaajs balvaa sanjems kreklu ar savu embleemu 
Laidiet zinju tautaas :!:
|
|
|
|
|
essss
Viesis
|
|
Ievietots: 16. 09. 2005 [21:33]
|
es gan nezinu, cik daudz cilveecinju sito te lasa, bet tos sludinaajumus Laasma vareetu ielikt arii ieksh mega portaala -draugiem.lv, varbuut buutu lielaaka atsauciiba!
taaaa gribaaas super DJ Baldonee! ))
|
|
|
|
|
svinnels
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 10. 2005 [10:10]
|
klau, es vareetu darboties jusu pashpaarvaldee!!!!!! 
jo man tacju ir pieredze
|
|
|
|
|
raulinsh
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 10. 2005 [11:54]
|
|
un te nomentaali ieskanaas klusa muusika un visi saak dungot: "gasee cuuka, gasee cuuka, tu nevienam nepatiic... "
|
|
|
|
|
svinnels
Viesis
|
|
Ievietots: 20. 10. 2005 [15:32]
|
ja jaa, bet man tomeer ir pieredze un tad gan zeltutautai jauni laiki, tad taa buutu svabada
|
|
|
|