Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
sejiens
Autors Ziņojums
gunca
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [11:38]
es esmu bisku apjucis, galvenaja ekaa, lidz ar liguma parakstisanu, aizpildiju anketu par piedalisanos sejiena, bet joprojam uz epastu nav nekaada info vestule bijusi, varbut kadaa vietaa kas ir nogaajis greizi, un es neesmu pulcinjaa ieskaitiits uz seejienu, taa ir jabut, vai nav ta jabut?
Omega
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [11:45]
"gunca" rakstīja:

es esmu bisku apjucis, galvenaja ekaa, lidz ar liguma parakstisanu, aizpildiju anketu par piedalisanos sejiena, bet joprojam uz epastu nav nekaada info vestule bijusi, varbut kadaa vietaa kas ir nogaajis greizi, un es neesmu pulcinjaa ieskaitiits uz seejienu, taa ir jabut, vai nav ta jabut?

Vai fakultātes studentu pašpārvaldes mājaslapu vispār lasi?
Sazinies ar organizētājiem!
gunca
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [12:53]
"Omega" rakstīja:

"gunca" rakstīja:

Vai fakultātes studentu pašpārvaldes mājaslapu vispār lasi?
Sazinies ar organizētājiem!

nu kjipa taa kaa lasu, kjipa taa kaa nee.
gunca
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [13:29]
pateikt ir vieglaak, nekaa izdariit, jo majaslapaa jau arii nav tie organizatori noradiiti, tas noziimee, ka man ir jauzplijas ar savu probleemu studentu pasparvaldes priekssedetajam?
eh
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [13:53]
"gunca" rakstīja:

pateikt ir vieglaak, nekaa izdariit, jo majaslapaa jau arii nav tie organizatori noradiiti, tas noziimee, ka man ir jauzplijas ar savu probleemu studentu pasparvaldes priekssedetajam?

ar anketu domā to lapu, kur uzrakstīji savus kontaktus?
Vajadzēja elektroniski aizpildīt anketu līdz 20.aug., to varēja atrast datoriki.lv. Ko es nokavēju, diemžēl. Saprotu kā jūtiesicon_cry.gif
gunca
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [14:24]
"eh"]
[quote="gunca" rakstīja:

Vajadzēja elektroniski aizpildīt anketu līdz 20.aug., to varēja atrast datoriki.lv. Ko es nokavēju, diemžēl. Saprotu kā jūtiesicon_cry.gif

nokaveejis es neesmu man liekas neko, jo to anketu es aizpildiju tajaa pashaa dienaa, kad biju galvenajaa diena parakstiit to ligumu, tas jau bij kaut kaads divdesmitkurais tur juulijs, tikai tagad ir taa, ka nenaak uz epastu nekaada vestule par to, kas tur jaanjem un kas tur veel
eh
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [15:35]
"gunca"]
[quote="eh" rakstīja:

"gunca" rakstīja:

nokaveejis es neesmu man liekas neko, jo to anketu es aizpildiju tajaa pashaa dienaa, kad biju galvenajaa diena parakstiit to ligumu, tas jau bij kaut kaads divdesmitkurais tur juulijs, tikai tagad ir taa, ka nenaak uz epastu nekaada vestule par to, kas tur jaanjem un kas tur veel

ā, nu tad jau cita runa, turēšu īkšķus, lai izdodas icon_smile.gif
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [16:51]
"gunca" rakstīja:

Priekš kā tad viņš ir, ja nenorāda citu kontaktpersonu?
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [16:54]
Šķiet, ka anketu joprojām vēl var aizpildīt - http://datoriki.lv/sejiens2012/#more-6352 .
Gan jau varēs pat vienkārši ierasties bez pieteikšanās, ja nu vienīgi autobusos būs pašauri un ar ēdamo būs paknapi (ja tā izdarīsies daudzi).
Viesis
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [17:41]
Jā, tās anketas ir domātas, lai var saprast dalībnieku skaitu un pārbaudīt sīkumus.
Tā ka nekas nav nokavēts - Ja esi DF pirmkursnieks, tad ierodies Raiņa bulvārī 19, ap pulksten 12:30 vai 13:00 (pasākuma sākums)
Pirms tam vēl vari aizpildīt arī Online anketu drošībai icon_smile.gif