Vislielākais burtu izmērs
Lielāks burtu izmērs
Burtu standarta izmērs
E-TALONS
Autors Ziņojums
....
Viesis
Ievietots: 29. 08. 2012 [23:07]
ja esmu pagarinaajusi talonu caur luisu ,un man atnaaca e-pastaa apstiprinaajums, ka tomeer e-talons ir deriigs liidz 1. oktobrim. Un vel veestulee bija rakstiits ,ka - Lai pabeigtu E-talona pagarināšanu, tas ir jāaktivizē ievietojot jebkurā Rīgas satiksmes biļešu automātā. - Priekš kam tas jaadara? Kapec tas nenotiek tad automaatiski? un tikai tajos automaatos to var izdariit? luudzu paliidziet... icon_wink.gif
hmmm
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [13:06]
nu kas visiem ir ,ka nevar paliidzeet cilveekam?????? uz reaalu probleemu neviens te nevar palidzet, uz elementariem jautajumiem visi atbild entaas reizes.
:@
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [13:55]
njaa, redz kaa sanaak, konsultanti atbild uz elementariem jautajumiem, bet ne uz probleemaam. FUJ KONSULTANTI FUJ
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [14:18]
"hmmm" rakstīja:

nu kas visiem ir ,ka nevar paliidzeet cilveekam?????? uz reaalu probleemu neviens te nevar palidzet, uz elementariem jautajumiem visi atbild entaas reizes.

Es šeit vispār problēmu nesaskatu. Ja vēstulē teikts, ka talonu jāpagarina ievietojot to automātā, tad tā arī jādara. Rīgā pie stacijas ir pāris tādi automāti, ja studē Rīgā, neredzu problēmu aizbraukt līdz automātam un ievietot tajā savu e-talonu. Un tas visticamāk jādara, jo e-talons ir parasta kartiņa, tā nav tik gudra ierīce, lai pati pa gaisu automātiski atjaunotu tajā esošo informāciju, bet iespējams es kļūdos.
^^^
Viesis
Ievietots: 30. 08. 2012 [17:17]
vienkārši jāieliek e-talons tai automātā un uz ekrārna parādīsies, ka atlaide pagarināta līdz tādam un tādam datumam.